Düzenli fitness yapıyordum, bundan tam 3.5 ay önce arnold press e başladığım sıralar düzgün ısınmadan çok ağırlığın altına girdiğim için sağ omzumun iç tarafında bir sızı oldu. Doktora tam 2 ay sonra gittim. MR çekildi, yırtık yokmuş ama içerde iltahaplanma olmuş dedi doktor, bu haltercilerde görülen bişeymiş, ordaki kası deforme etmişim. Neyse ilaç filan kremler 1 ay tedavi ettik. Şimdi acı geçti, sadece sağ boynumda ve sırt bolgesine dogru biraz agrı var okadar.
Doktor dediki şimdi yavaş yavaş spora başla, ama az ağırlıklar kullan dedi. Eskiden Bench Press 100 yapıyosan şimdi 20 yap yani dedi, az kilo çok tekrar dedi.
Sizce nasıl spor yapayım? Ne yapmalıyım yani, birdaha omzum ağrır diyede korkmuyo değilim çünkü.
Daha önce bu konuyla ilgili tecrubesi olan varsa fikirlerini almak beni çok memnun eder.
Teşekkürler
Doktor dediki şimdi yavaş yavaş spora başla, ama az ağırlıklar kullan dedi. Eskiden Bench Press 100 yapıyosan şimdi 20 yap yani dedi, az kilo çok tekrar dedi.
Sizce nasıl spor yapayım? Ne yapmalıyım yani, birdaha omzum ağrır diyede korkmuyo değilim çünkü.
Daha önce bu konuyla ilgili tecrubesi olan varsa fikirlerini almak beni çok memnun eder.
Teşekkürler