berkay736
Üye
Olduğu gibi aktarıyorum. Anlayan birisi yorumlarsa sevinirim.
Yöntem: T1 ve T2 koronal, T' sagital, aksiyal , STIR koronal planlarda görüntüler elde olunmuştur
Bulgular: Akromiyoklaviküler eklemde dejeneratif hipertrofik değişikilik izlenmektedir.
Akromion laterale eğilimlidir ve subakromial aralık hafif daralmıştır.
Supraspinatus tendon humerus başı yapışma yeri düzeyinde fokal incelme izlenmektedir
(parsiyel rüptür). Supraspinatus kas anteriodunda ve kas-tendon bileşkesi anterior düzeyde difüz sıvı artışı izlenmektedir.
Glenohumeral eklem aralığı ve subkorokodial bursada sıvı artışı izlenmektedir.
Bisiptal oluk tabii olup, biseps tendon sinyal dağılımı ve kalınlığı normaldir.
MR da yazanları aynen aktardım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sağlık ve spor dolu günler dilerim.
Yöntem: T1 ve T2 koronal, T' sagital, aksiyal , STIR koronal planlarda görüntüler elde olunmuştur
Bulgular: Akromiyoklaviküler eklemde dejeneratif hipertrofik değişikilik izlenmektedir.
Akromion laterale eğilimlidir ve subakromial aralık hafif daralmıştır.
Supraspinatus tendon humerus başı yapışma yeri düzeyinde fokal incelme izlenmektedir
(parsiyel rüptür). Supraspinatus kas anteriodunda ve kas-tendon bileşkesi anterior düzeyde difüz sıvı artışı izlenmektedir.
Glenohumeral eklem aralığı ve subkorokodial bursada sıvı artışı izlenmektedir.
Bisiptal oluk tabii olup, biseps tendon sinyal dağılımı ve kalınlığı normaldir.
MR da yazanları aynen aktardım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sağlık ve spor dolu günler dilerim.