Bir yıl kadar önce sol omuzumda meydana gelen hafif ağrıların son zamanda artması nedeniyle fizik tedavi uzmanı ile görüştüm. Mr çektirmemi istedi. Çıkan sonuç, '', akromion inferior yerleşimlidir. Rotator intervalde sıvı artışı izlendi. Adheziv kapsülit açısından klinik değerlendirmesi önerilir" şeklinde ifade var. Dr durgun omuz gibi bişey söyledi veya ona benzer bişey. Ancak hareket kısıtlanması normalde yok denecek kadar az, sporda özellikle lateralde çok ağrı var. Ağır girersem göğüs çalışırkende ağrı yapıyor, ağrıdan öte acı veriyor. Tedavi olarak arka omuzdan kortizonlu iğne yapılacak dedi. Ben şimdilik kortizonlu iğne olmak istemedim. Hem biraz korktum hrmde kortizonun yan etkilerinden çekindim. Bu yüzden ilaç tedavisine başlayalım bitince yeniden bakarız dedi. Şu ilaçları verdi, doline sprey, deksalgin jel, Barca sr 600 ağrı kesici, cabral 400 kas gevşetici. İlaçların bazılarının yan etkileri çok ciddi geldi. Kullanmaya başlamadan önce gastrontoloji doktoruna göstereceğim. Omuz sakatlığım ile ilgili görüşleri olan tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Iyi forumlar.