selam yaklaşık bir aydır hocam bu programı yapmamı istiyo, program kısa vadede inanılmaz çalıştırıyo omuzları, fakat uzun vadede sonuçları ne olur acaba? derdimi anlatmak için önce programı yazsam iyi olucak.
dumbell press 3x8
military press(enseye) 4x(8-6-6-4)
military press(öne) 4x(8-8-6-6)
dumbell front raise 3x(6-8-10) [ters pramit]
şimdi gelelim programın farklı kısmına, her hareketi hafif kilo (mesela 7kg) side laterial ile super set giriyorum, yani örneğin dumbell pressten sonra hemen side giriyorum, her sette tabiki.. bu da toplamda +14 set side laterial ediyo bütün programda yapınca.. programımı değerlendirebilirmisinz lütfen, ilk defa böyle bir programla karşılaştım, kısa vadede etkisi güzel.. uzun vadede ne olur acaba?
dumbell press 3x8
military press(enseye) 4x(8-6-6-4)
military press(öne) 4x(8-8-6-6)
dumbell front raise 3x(6-8-10) [ters pramit]
şimdi gelelim programın farklı kısmına, her hareketi hafif kilo (mesela 7kg) side laterial ile super set giriyorum, yani örneğin dumbell pressten sonra hemen side giriyorum, her sette tabiki.. bu da toplamda +14 set side laterial ediyo bütün programda yapınca.. programımı değerlendirebilirmisinz lütfen, ilk defa böyle bir programla karşılaştım, kısa vadede etkisi güzel.. uzun vadede ne olur acaba?