Omuz Sıkıntım Yardım

Tam sakatlıkmı bilmiyorum ama omuz günümdü bol bol süper setlerle drop setlerle iyice yordum 6 farklı hareket yaptım tam çıkıyordum salondan ki arkadaşlarım geldi çıkmak istemedim birde onlarla omuz girdim ertesi gün sol omzumda ağrı tarzı bişey vardı arka kısmı neyse göğüs günümdü bench yattım aşağı inerken sol omzuma ağrı birden arttı hemen yerine koydum hiç bişey yapmadan çıktım 3 gün dinlendim evde sonra tekrar geldim tekrar bench yattım tekrar aynı ağrı oldu tekrar eve dinlenmeye geçtim şuan 4 gündür dinleniyorum ama sol omzumdaki ağrı geçmiyor şınav çekerken falan ağrıyor sol omzumun arka kısmı çekişlerde sıkıntı olmuyor genellikle itişlerde oluyor sol omzumun arka kısmı ağrıyor ben artık evde oturmaktan bıktım salona gitmek istiyorum bu pazartesi gidicem boş barlada olsa düşük kilolarlada olsa çalışmayı düşünüyorum ciddi bişey olsa oturduğum yerden ağrırdı lakin sadece ağırlık çalışırken ağrıyor acıyor sizce gitmelimiyim tam yeni yeni gelişmeye başlıyodum 2.5 ayımdaydım sizin fikirleriniz neler hergün naprosyn plus jelimi sürüyorum kolumu aşağı yukarı sağa sola döndürdüğümde çevirdiğimde herhangi bi acı ağrı yok ağırlıkta ağrı başlıyor yaş 15

Omuza 6 hareket fazla, hele bir de süpetset drop set ekleyerek antrenman yoğunluğunu arttırmışsın üstüne bir de arkadaşlarınla devam etmişsin.
Göğüs gününde ön omuz fazlasıyla çalışıyor bir de ertesi gün tekrar omzu zorlamışsın. Zaten hem antrenman sistemin hem de antrenman volume un yanlış. Önce bunları değiştir sonra omzunun tamamen iyileştiğini hissedene kadar antrenman yapma.

Omuza 6 hareket fazla, hele bir de süpetset drop set ekleyerek antrenman yoğunluğunu arttırmışsın üstüne bir de arkadaşlarınla devam etmişsin.
Göğüs gününde ön omuz fazlasıyla çalışıyor bir de ertesi gün tekrar omzu zorlamışsın. Zaten hem antrenman sistemin hem de antrenman volume un yanlış. Önce bunları değiştir sonra omzunun tamamen iyileştiğini hissedene kadar antrenman yapma.
bende öyle yapmayı planlıyorum ama evde oturken aşırı sıkılıyorum hemde param boşa gidiyor salona gidemediğimden 1-2 hafta daha evde yatıyımı yoksa düşük ağırlıkla çalışsamda iyileşirmi

bende öyle yapmayı planlıyorum ama evde oturken aşırı sıkılıyorum hemde param boşa gidiyor salona gidemediğimden 1-2 hafta daha evde yatıyımı yoksa düşük ağırlıkla çalışsamda iyileşirmi
Ağrıların geçene kadar omuzunu dinlendir bir hafta on gün sonra yeniden omuz egzersizlerine başlarsın bir hafta spor yapma

Ağrıların geçene kadar omuzunu dinlendir bir hafta on gün sonra yeniden omuz egzersizlerine başlarsın bir hafta spor yapma
bende dinlenmeyi düşünüyorum artık yapıcak bişey yok 0 dan başlangıç yaparım peki dinlendiğim süre zarfında gine normal beslenmemi yapıyımı 5 yumurta 40 gr yulaf yiyodum sabahları

arkadaşlar yıl oldu 2021 hala omuz sıkıntım geçmedi şimdi burdan ne çıkarmalısınız demekki sakatlık öyle lay lay lom geçilebilecek konu değilmiş sizde ders alın burdan her antrenmanınızdan önce 5 dk nızı ayırıp doğru düzgün ısının omuzlarınızı aşırı derecede zorlamayın zaten küçük bi kas grubu zorlarsanız benim gibi olursunuz neyse benim ağrılarımın çoğu geçti lakin hala zorlayınca acıyor yaşım genç zamanla iyileşir diye düşünüyorum ama bu sakatlığı 20-25 yaşında yaşarsanız ömrünüz boyunca peşinizi bırakmaz spor hayatınız biter

Back
Yukarı