Omuzdan Sonra Göğüs Ve Sırt Günü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zero59

Üye
Arkadaşlar Diyelim Perşembe Omuz Karın Çalıştım Cuma Göğüs Sırt Çalışsam Mesela Omuz Çalıştım Diye Farklı Bölgeler Bir Sıkıntı Olmaz Dimi?

Bak
Göğüs omuz arka kol itme hareketi hepsi çalışır. Sırtt ve Biceps çekme hareketi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi kas grubunu çalıştığında diğer kas gruplarıda çalıştığın bölge kadar olmasada illaki çalışıyor mesela göğüs çalışırken arka kola baya vurduğu için arka kolda aynı gün mantıklı bence

Bi kas grubunu çalıştığında diğer kas gruplarıda çalıştığın bölge kadar olmasada illaki çalışıyor mesela göğüs çalışırken arka kola baya vurduğu için arka kolda aynı gün mantıklı bence
Kafama takılan bu iste ne yapsam diye kara kara düşünüyorum:-) pazartesi göğüs calısıp omuzdan sadece yan omuz izolesi lateral yapayım diyorum salın günü sırt calısıyorum sırt antrenmanındada arka omuz devreye girdiginden arka omuzu sırt antrenmanında calısaym diyorum

Kafama takılan bu iste ne yapsam diye kara kara düşünüyorum:) pazartesi göğüs calısıp omuzdan sadece yan omuz izolesi lateral yapayım diyorum salın günü sırt calısıyorum sırt antrenmanındada arka omuz devreye girdiginden arka omuzu sırt antrenmanında calısaym diyorum
gögüs omuz triceps
sırt biceps
şeklinde çalışabilirsin. bacakları unutmamak lazım ama. ayrıyetten arka omuzu sırt gününde çalışabilirsin.

Back
Yukarı