Omuzları düşüren 'trapez'

BloodLy

Üye
Arkadaslar ben trapez calismayada basladim hosuma gidiyor. Ama goruyorum bazen adamlar trapez yapmis ama o trapezler omuzlari egri gostermis ben trapezle omuzun ayri olmasini istiyorum asagda resimde detayli gosterecegim. bana omuzu trapezden kesen harketin ismini yazarsaniz sevinirim.
Kisaca omuzlarin trapez hizasinda gitmesini istemiyorum trapeslerin bitiminde omuzlarin ziplamasini istiyorum. ayni asagdaki resim gibi hangi hareketi onerirsiniz?

Eklentiler

• 2014-05-20-00-36-54_deco.jpg
    2014-05-20-00-36-54_deco.jpg
    261,5 KB · Görüntüleme: 627
Dedigin olay antremandan cok definasyon ile alakalidir,definasyon ne kadar belirgin ve derin olursa trapezde omuzdan okadar cok ayri görünür cünki arayi dolduran yag tabakasi azalmis olur.

Dedigin olay antremandan cok definasyon ile alakalidir,definasyon ne kadar belirgin ve derin olursa trapezde omuzdan okadar cok ayri görünür cünki arayi dolduran yag tabakasi azalmis olur.
bu bilgi dogru degil. bizim burda yag tulumu gibi olupta trapezleri boyka gibi olan biri var.

bu sadece trapez için geçerli değil vücudun parça parça görüntüsü en fazla %10 gibi yağ oranı hatta daha düşük yağ oranı gerektirir ama trapez bölgeside kişiden kişiye değişiklik çok gösteren bir bölge bazısında cıkık bazısında pek gözükmüyor, geliştirmesi zaman alabilir.

Niye burda ugrasiyorsun o zaman ona sorsaydinya bizide yoruyorsun burda:)
cunku bu bahsettigim kisi 5 yillik gelistirici ve 95 kilo civari. onun bana verecegi bilgi benim isime pek yaramaz.[DOUBLEPOST=1402595189][/DOUBLEPOST]
bu sadece trapez için geçerli değil vücudun parça parça görüntüsü en fazla %10 gibi yağ oranı hatta daha düşük yağ oranı gerektirir ama trapez bölgeside kişiden kişiye değişiklik çok gösteren bir bölge bazısında cıkık bazısında pek gözükmüyor, geliştirmesi zaman alabilir.
olcturmedim ama vucudumda % 10 dan fala yag oldugunu sanmiyorum profilden bakabilirsin

Back
Yukarı