Omuzlarım düşük, dar, öne doğru - moralimi çok bozuyor.

Arkadaşlar, abiler demeliyim bence....
Omuzlarım hem düşük, hem dar, hem yuvarlak, hem öne doğru. Çok kötü hissediyorum kendimi. Çok yakışıklı olduğumu söylüyorlar, ama omuzlarım beni mahvediyor. Hiçbirşey bilmiyorum omuz geliştirmeyle bir arkadşaım bu siteye girmemin çok faydalı olacağını, burada bilenlerin olduğunu söylemişti...

Yardımlarınızı bekliyorum. :(:(:(:(

Yaşım 17 93 doğumluyum
Boyum 1.70
kilom 65 , fit de değilim kilolu da normalim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:36 ----------

of... cevap?

Son düzenleme:
Fotograf koyabilirmisin? Veya omuz olculerini verirmisin?

Durus bozuklugudur belki veya genetiktir.

5 kiloluk dumbel alip omuz hareketleri yapabilirsin.

Senin ozelliklerinin hepsi bende mevcut , buna buldugum cozum ise yazildigi gibi 5 ve 7,5 kiloluk agirliklar ile omuz kaslarimi gelistiriyorum ve trapezleri calisirken cok dikkat ediyorum madem omuz dusuklugu var ikimizdede onlar dikkat cekicegine trapezler ceksin :)

benim omuzlarım geniş ama sağ omzum sol omzumdan daha düşük bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar?

Bendede omuz düşüklüğü var abiminkiler dimdik dururken benimkiler uçlara doğru aşağı iniyor acaba FleXor hocamızın evde dumbell programında verdiği omuz hareketleri işe yarar mı ?

wolf13 sendeki sorun bendede var sebebini bende merak ediyorum çevremdekiler yürürken sağ omzumun daha düşük olduğunu söylediler çanta v.b şeyleri ben hep sağ omzumda taşıyorum bununda etkisi vardır belki ama başka sebepleride olması lazım

ewet olabilir bende genelde ağırlıkları çanta,poşet vs. sağda taşıyorum ama genetik de olabilir

Back
Yukarı