omuzlar ile ilgili sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berkin99

Üye
abilerim kardeşlerim ben 15 yaşıma yeni giricem ve bir sorunum var . benim anlamadığım bir şey var bileklerim iri 32 cm bicepler 34 ama omuzlarım 109-110 bi arkadaşım demişti omuzların böyle kalıcak diye benimde çok morelim bozuldu. omuzların genişlemesi mümkünmü 110 dan 120 yada 130 felan yapma.

cevaplarsanız çok memnun olurum...

Mümkün tabii ki forumda omuzları genişletmek için yapılabilecek şeyler mevcut arama yaparsan bulabilirsin.(Örn. yüzmek)

Bileklerin 32 cm olduğuna eminmisin ? :D
Ayrıca arkadaşlarına aldırış etme kendimden örnek veriyim bende çok zayıftım başladığımda omuz kemikten ibaretti ve omuz ölçüm başlangıçta 104'tü 7. ayımdayım ve şuan omuzum 128 geliyor .

evet abi eminim bizim aile gen yapımız böyle babamında boyu 1.70 omuzları dar ama bilekleri çok kalın ve acayip kuvvetli. şuan beni bilekte yenen çok az kişi var onlarda benden 2-3 yaş büyük ve bodyciler zor yeniyorlar .

ve bilgilendirdiğin için çok saol. bu arada yaş kaç[DOUBLEPOST=1384785451][/DOUBLEPOST]pulbiber saol araştırcam

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı