Omuzu triceps ve bicepsten ayırmak için ne yapılmalı???

omuzu tricepsten ve bicepsten ayırmak için "Dumbell laterall" yeterli midir?
eklediğim fotoda istediğim açık şekilde görünüyor... başka hareketler yapmak gerekir mi?

Eklentiler

• omuz1.JPG
    omuz1.JPG
    2,8 KB · Görüntüleme: 601
Yapılan harekette önemli ancak bence burada asıl önemli olan çok düşük bir yağ oranı ve su oranını elde edebilmek. Hareket olarakta lateral raise yanında geniş tutuş ve yüksek tekrarlı yapılmak üzere upright row da etkili olabilir.

Aycan dedıgın sey sanırım daha cok sıde lateral raıse , rear lateral raıse ve genıs tutus uprıght rowıng ıle olabılecek bısey..Cunku yan tarafa dogru genıslemen gerekıyor omuzda..Rear lateral raıse dememın nedenıde arka omuzda dolmadan o goruntuyu yakalamamız zor olur bence..

Zamana bırakmalı ;) Adaleler geliştikçe birbirinden daha belirgin şekilde ayrı duru yorlar zaten.Tabi definisyonda önemli faktör

güzel bir başlık açmışsın aycan1903..

şahsen tabiki öncelikle biceps-triceps ve omuzda uzun süre hacim kazanmak önemli ama tricepsin dış kısmı yani lateral head daha önemli diye düşünüyorum..
laretal deltoid ve lateral triceps üst seviyelerinde bu ayrım çok daha belirgin olacaktır..
son olarak dış bicepste belirginleştikçe bu ayrım ortaya çıkacaktır..

TricepsOutside.gif

1. Long Head
2. Lateral Head
3. Medial Head

image005.jpg

ayrıca bu başlıkta benzer şeyler tartışmıştık..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=11710&highlight=nal%FD

İlginç olan boyumun 1.77 ve kilomunda 50 olması.Sence bende yağ olma ihtimali nedir yoksa derimmi kalın?

Bence 177 ve 50 kiloda, yani büyük olasılıkla yagsız bir vucutta derinin altındaki kasları görememenin tek nedeni "görülebilecek kadar bile kaslarının olmaması"dır oxsidee..Sonuçta 177ye 50 kilodan bahsediyoruz..;)

Bence 177 ve 50 kiloda, yani büyük olasılıkla yagsız bir vucutta derinin altındaki kasları görememenin tek nedeni "görülebilecek kadar bile kaslarının olmaması"dır oxsidee..Sonuçta 177ye 50 kilodan bahsediyoruz..;)

:confused:Kas olmayan yer olarak sadece deltoidlerden sıkıntım var yani seninde dediğin gibi kas sadece omuzlarda yok.Yoksa diğer bölgeler açısından bir sıkıntım tok sadece omuzlarda ve kilo problemim var.

:confused:Kas olmayan yer olarak sadece deltoidlerden sıkıntım var yani seninde dediğin gibi kas sadece omuzlarda yok.Yoksa diğer bölgeler açısından bir sıkıntım tok sadece omuzlarda ve kilo problemim var.

Neyse sen hala 50 kilodayım ve diğer bölgelerimde kas yogunluğu olarak sorun yok diyorsan birsey diyemeyeceğim.. Basarılar sana.. thums:

Bazı zayıf inşaat işçilerinde kısacası işçilerde çok görülen bir durum..ve ayrıca uzun mesafe koşucularındada gözlemledim..az yağ oranıyla ilgili bence..

Back
Yukarı