Omuzum neden şekilsiz?

Benchman

Üye
Sol omuzum böyle özürlü gibi bir şey yaa tam tanımını yapamıyorum ama bana çok garip geliyor.
Spora başlarken hocaya sormuştum hatta!,neden benim üst gögüs tarafıı çok boşluk diye.zayıflkla alakalımı demiştim hatta.yok sende duruş bozukluğu var demişti.zaten yaş 30 küsür kambur yaptı beni geçen yıllar ama 1 sene oldu bu spora başlayanı eskinden iyi ama eğilince kamburumu yine görüyorum.tam geçmedi yani..

Bunlar eski fotolar,yenilerinde bunlardan farkı yok

Skolyoz olabilir mi? İyi bir doktora görün derim.

Ortopediye gidebilirsin :)

Jinekomasti için kaslarını sık elinle muayene et bir oluşum varsa altta vardır yoksa yoktur dert edersen estetik öneriyorlar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jinekomasti için kaslarını sık elinle muayene et bir oluşum varsa altta vardır yoksa yoktur dert edersen estetik öneriyorlar...

Yaa dokununca yada dokunmadan göğsüme, bir bakıyorum şişlik gitmiş oluyor ve kaslı gögüs gibi oluyor,sonra yine aynı normale dönüyorlar.bu neden oluyor acaba?

Ciddi spor yapman lazım inatla devam etmelisin ki oradaki yağ gitsin kaslar daha bir belli olsun gider herhalde ki tersi durumda jinekomastinin sağlığa bir etkisi yok estetik kaygısı sadece bulabilirsen östrojeni azaltabilecek diyetler falan da işe yarar

Back
Yukarı