OMZUMDA AĞRI VAR LUTFEN ACİL CEVAP

Azaldı bayağı ama kütürdeme var şimdi de.Pm atarsan sevinirim.

flexor hocam bende arkadasla aynı problemi yasıyorum, 10 haftalik kürümün tam ortasindayim ve moralman çökmüş durumdayım bu sakatlanmadan dolayı. rica etsem arkadaşa ö.m dan vermiş oldugunuz tavsiyeleri bana da atabilirmisiniz? ve merak ettigim ne kadar zaman alır bu durumun düzelmesi?

Ben de benzer problemi yaşıyorum.Aynı şekilde bana da cevap yazarsanız sevinirim.Benim özel mesaj da arada kaynadı herhalde. :)

Subakromial bursanın sıkışmasımı yoksa rotator yırtığımı önce bunun teşhisi yapılmalı çünkü her ikisinin ağrısı ve yeri birbirine çok yakın

Subakromial bursanın sıkışması
yapılan harekete geniş açıya dayalı zayıf eklem temasını destekleyen kıkırdak yada eklemin zedelenmeside diyebiliriz.

Rotator yırtığı omuzumuzda 4 adet rotator kas bulunmakta supraspinatus,infraspinatus,teres (minörmü majörmü tam hatırlayamadım ) supskapularis supskapularis mevki itibari ile humerusun üstünde omuza yakın bölgede kemiğin ön ucunda omuzu çevreleyen tendon tipi kas ve bu kas omuz eklemini destekler iç ve dış dönüşlerde (rotasyon -suprasyon) omuzun komutanı gibidir.

Her iki sorundada bölgenin pressten 1 ay arındırılması hafif açış hareketleri ile oluşan ödemin dağıtılması, hafif baskılı masaj uygulanması önerimdir.

tamamiyle geçti başka yolu yok

Bench press hala devam ediyor mu problemin? Ben birkaç şeye dikkat ederek 2 haftada atlattim sayilir problemi ufak tefek agrılar dışında pek bir sorunum yok şu an. Devam ediyorsa pm atayim yaptıklarımı sana
tamamiyle atlattım.artık eskisindende iyi diyebilirim.forumda biraz acemiyim k.bakma

Back
Yukarı