On whey + Creatin + ....... ?

Turkhero

Üye
Çok kararsız kaldım Creatin ve whey kullanıyorum yanına 1 tane daha kombine etmek istiyorum..Sizce en verimli ne olur? amino? glutamine? bcaa?
Şimdiden teşekkürler

Spor gecmisini bilmiyorum ama maddi durum el veriyorsa weider liq. Mega forte derdim. Tabi ki spor gecmisin ne kadar ?

neden amino asiti gerekli duymuyosunuz anlamadım :S

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:39 ----------

zaten protein tozlarının içinde bcaa ve glutamin içeriyo azda olsa .Amino asit alması daha iyi olur. eğer daha sonra almak istiyosa Glutamin ekleyebilir

neden amino asiti gerekli duymuyosunuz anlamadım :S

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:39 ----------

zaten protein tozlarının içinde bcaa ve glutamin içeriyo azda olsa .Amino asit alması daha iyi olur. eğer daha sonra almak istiyosa Glutamin ekleyebilir

Simdi bi bakalim bcaa lar antreman sirasinda glikojenden sonra kullanilan 2. enerji kaynagidir ve idman esnasindaki en aktif AMINO ASIT lerdir. BCAA kullanimi kas kaybini oldukca azaltacaktir.

Bu yuzden olabilir mi acaba :)

para bulunca dayanamıyorum sanırım alıcam bcaa :) Marka önerisi olan varsa çok makbule geçicek :) şimdiden teşekkürler

Günlüğünüze baktım. Bence de şuan için yeterli gibi. Ama bcaa ekleyecekseniz şuan kullandığım bcaa yı önerebilirim. Şahsen çok memnunum tabi ki bir yorumlarını da okuyun derim. Gaspari bcaa 6000

En iyisi kenara koymak o zaman parayı :) bir kaç ay sonra başlayayım..tekrardan çok teşekkürler

ben sana muscletech amıno fx pro bcaa onerırım 69 lıra falan hem toz hemde ıcınde glutamıne de var her ölcegınde 2.5 gr sen bılırsın ben kullandım cok memnunum

Back
Yukarı