edobey dedi:acaba ilacın içeriğinin çok karışık olmasından kaynaklanan bir sorun olabilirmi mide konusunda benımde bir şikayetim yoktur değirmen gibi derlerya çayın üstüne süt sütün üstüne şerbet içsem tınlamam ama bu ilaçta çok farklı 12 vitamin 12 mineral içeriyor belki ondandır ama burada ilaç kesinlikle kötü algılanmasın bence fiyatı ve kalitesi nedeniyle tercih edilebilicek bir ürün kullanılmasını tavsiye ederim bu gibi sorunları yaşamaktan korkan yada çekinen arkadaslar varsada dediğim gibi gece yatarken alsınlar hiç bir sorun hissetmezler
veyron dedi:edobey dedi:acaba ilacın içeriğinin çok karışık olmasından kaynaklanan bir sorun olabilirmi mide konusunda benımde bir şikayetim yoktur değirmen gibi derlerya çayın üstüne süt sütün üstüne şerbet içsem tınlamam ama bu ilaçta çok farklı 12 vitamin 12 mineral içeriyor belki ondandır ama burada ilaç kesinlikle kötü algılanmasın bence fiyatı ve kalitesi nedeniyle tercih edilebilicek bir ürün kullanılmasını tavsiye ederim bu gibi sorunları yaşamaktan korkan yada çekinen arkadaslar varsada dediğim gibi gece yatarken alsınlar hiç bir sorun hissetmezler
ilacın fiyatı ne kadar acaba eczanelerde?ben bu tip vitaminler kullanmadığım için bilmiyorum supradyn den farkı nedir acaba..
guardbody dedi:ultımate markasının daıly vıtamınınden alın.tıme released ozellıgıne sahıp sayılı vıtamınlerden.aynı sekılde solgar fırmasının vıtamınlerıde gayet kalıtelı.
antalya_07 dedi:arkadaşlar ben ecza deposunda çalışıyorum bende aldım bu vitamini ama inanın aldıktan sonra hep tabir caizse kusturtuyor yövbe etim bir daha içmicem çok iğrenç bir ilaç