one a day maximum vitamin midemi bulandırıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan altec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

altec

Üye
kolay kolay midem bulanmaz. araba,deniz filan tutmaz mesela..
ama one a day maximum vitaminden sonra midem bulanıyor çok fazla.
bana başka bir vitamin önerir misiniz?
fit bir vücut için çalışıyorum. bodybuildingciler için olan vitaminlere gerek yok sanırım..

haklsın o ilacın nedense öyle bir özelliği var aç yada tok olmakta fark etmiyor bende kullanmaktayım bana kalırsa sende benım gibi akşamları yatmadan önce al bir sorun olmaz

One a Day Maximum'un öyle bir sorunu var gerçekten. Benim midemi bulandırmıyor ama hafif bir sızlama ile karışık mide ağrısı yaratıyor. Benim midem de çok sağlamdır ve hiç ağrımaz ama bu vitamin ağrıtmayı başardı.

acaba ilacın içeriğinin çok karışık olmasından kaynaklanan bir sorun olabilirmi mide konusunda benımde bir şikayetim yoktur değirmen gibi derlerya çayın üstüne süt sütün üstüne şerbet içsem tınlamam ama bu ilaçta çok farklı 12 vitamin 12 mineral içeriyor belki ondandır ama burada ilaç kesinlikle kötü algılanmasın bence fiyatı ve kalitesi nedeniyle tercih edilebilicek bir ürün kullanılmasını tavsiye ederim bu gibi sorunları yaşamaktan korkan yada çekinen arkadaslar varsada dediğim gibi gece yatarken alsınlar hiç bir sorun hissetmezler

edobey dedi:
acaba ilacın içeriğinin çok karışık olmasından kaynaklanan bir sorun olabilirmi mide konusunda benımde bir şikayetim yoktur değirmen gibi derlerya çayın üstüne süt sütün üstüne şerbet içsem tınlamam ama bu ilaçta çok farklı 12 vitamin 12 mineral içeriyor belki ondandır ama burada ilaç kesinlikle kötü algılanmasın bence fiyatı ve kalitesi nedeniyle tercih edilebilicek bir ürün kullanılmasını tavsiye ederim bu gibi sorunları yaşamaktan korkan yada çekinen arkadaslar varsada dediğim gibi gece yatarken alsınlar hiç bir sorun hissetmezler

ilacın fiyatı ne kadar acaba eczanelerde?ben bu tip vitaminler kullanmadığım için bilmiyorum supradyn den farkı nedir acaba..

veyron dedi:
edobey dedi:

ilacın fiyatı ne kadar acaba eczanelerde?ben bu tip vitaminler kullanmadığım için bilmiyorum supradyn den farkı nedir acaba..

ilacın fiyatı 25 ytl civarı

bende kullanıyorum şuan. ilk aldığımda benimde midemde ağrı yaptı. sonra yarısını kullandım üç dört gün, daha sonra terar tam olarak almaya başladım. artık midem ağrımıyor. sanırım ilk kullanmaya başladığımızda yarımla başlamalı vucut alışana kadar bir kaç gün geçmesi lazım.

ilacın üzerine yemek ye ozaman ağrıtmıyo
boş miğdeyle yada yemekden sonra yiyince bendede ağrıtıyo ama alıp üzerine yiyince bişey olmuyo

arkadaslar gercekten ıgrenc bır ılac bu yaa adamın mıdesını bulandırmaktan baska bısı yaptıgı yok hıc kullanmamak daha iyi :(

one a day yerine çeşitli vitamin ilaçları kullanılabilir, ben de bir dönem bu max i kullandım bende de aynı iğrenç etki başgösterdi. Ortak bir sorun anlaşılan ama hangi eczaneye sorsan vitamin kompleksi diye direkt bunu veriyor...

ultımate markasının daıly vıtamınınden alın.tıme released ozellıgıne sahıp sayılı vıtamınlerden.aynı sekılde solgar fırmasının vıtamınlerıde gayet kalıtelı.

guardbody dedi:
ultımate markasının daıly vıtamınınden alın.tıme released ozellıgıne sahıp sayılı vıtamınlerden.aynı sekılde solgar fırmasının vıtamınlerıde gayet kalıtelı.

evet ultimateyi bende öneriyorum

one a day max.

sporcular icin özel formule edilmiş one-a-day maximum adlı multivitamini bende kullandım..
hayret benime karnımı agrıtıyodu..?? herkesin karnını agrıtıyosa bi sorun olmalı bence içeriğinde değil mi??

kullandığım diğer multivitaminlerde bi sorun yasamadım en kaliteli multivitamin solgar inkiler (www.solgar.com.tr) tamamen bitkisel hiçbir koruyucu ve şeker ve tuz yok..
supradyn kullanmayın cok dusuk vitamin degerleri.. centrum iyi ama solgar ı tek gecerim..

aslında hatırladım da...

benim de midem bulanmıştı da, herhalde son kullanma tarihi geçti diye düşünüp atmıştım kutuyu, bir iki kere kullandıktan sonra, demek ki hakikaten hayret heriflerin ürününde var bir sakatlık... acaba ilaç firma sahibi bu başlığı görse ne yapar? :)

kimsede akıl edip yazamamış nereden bileceksinizki vay be neyse uzak durmalı bu başlığı isterseniz taşıyabilirim önemli bir konu üyelerimizi uyarmalıyız deneyim sahibi arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

One A Day Men

Arkadaşlar ben 2 ay düzenli kullandım ama One A Day'in men için olanı..Hem prospektüsü okuyan var mı bilmiyorum ama maximum dan daha fazla içeriklidir men's..
Ayrıca çoğunuz bu ilacı yanlış kullanıyorsunuz..Bu ilaç gece yatarken değil[uyku sorunları başlar] sabah ağır bir kahvaltıdan sonra içilmelidir..
Ben öğlen olmadan deli gibi acıkıyordum..Bir vitamın hapının en güzel yanı da budur..Sizi daha da acıktırmalı daha da yemelisiniz ve çalışmalısınız..

arkadaşlar ben ecza deposunda çalışıyorum bende aldım bu vitamini ama inanın aldıktan sonra hep tabir caizse kusturtuyor yövbe etim bir daha içmicem çok iğrenç bir ilaç

one1day max.

yazılanları okuduyunca çok şaşırdım. ben çok uzun süreden beri one1day max. kullanıyorum. ama ne karın ağrısı ne kuzma ne bulantı şeklinde belirtiler göstermedi. bir arkadaşımızın da dediği gibi vitamin ilaçlarını sabah almak daha doğru.
vitamin kullanmak isteyenler ayrıca abdi ibrahim'in multivitaminlerine da bakabilirler. ucuz ve kaliteli.

antalya_07 dedi:
arkadaşlar ben ecza deposunda çalışıyorum bende aldım bu vitamini ama inanın aldıktan sonra hep tabir caizse kusturtuyor yövbe etim bir daha içmicem çok iğrenç bir ilaç

her insanda vücut tepkileri çok farklı olabiliyor..
kimi aç karına creatin aldığında midesini bozar, kimi ise fazla whey kullanımında alerji sorunu yaşar vs..
ben şahsen one a day'in kendi üzerimde hiçbir olumsuz etkisini gözlemlemedim..
ama bunu genellememek lazım..

One A Day bende de mide sorunları yarattığından yatmadan hemen önce alıyordum.
Uyku kaçırma problemi yaratabilir ama sabah almak yaerine akşam almayı zaten tercih ediyorum çünkü inanılmaz acıkırıyor ve o kadar çok yemeye gerek duymuyorum ben açıkcası.
Ölçü almak için gereğinden fazla sonradan veremeyeceğim kadar yağlanmak istemedim.

Back
Yukarı