One A Day Vitamin Ve Mineral

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AxiboY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AxiboY

Üye
S.A ARKADAŞLAR 19 YAŞINDAYIM BB TEKRARDAN BASLADIM 64 KİLOYDM 1 HAFTADA 67.5 OLDUM GAİN FAST 3001 + AMİNO KULLANIYORUM FAKAT One A Day DİE VİTAMİN HAPI VARMIS ONLARDAN AL DEDİLER YARARI OLURMU BİDE BAKTIM One A Day MEN VE One A Day 55 Plus DİYE CIKIYOR HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?KONUYU YANLIS YERE AÇMIŞ OLABİLİRİM ÖZÜR DİLERM ŞİMDİDEN TŞKLER

edit : büyük harf kullanmak yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
çok şükela bi multivitamin olmasada alabilirsin(men olanı al bence), fakat dışarıdan ayrıca b komplex,c (tercihen ester-c),e ve çinko yu ayrıca al,çünkü bunlar çok önemli bizler için ve one a day bu dozları karşılamıyor..

kullanıulabilir elbette ama elinden geldiği kadar sentetik vitamin kullanmamak lazım. bitkisel olanlar var onlarla takıl.

One a day (maximum) kullanıyorum. 1 kutuyu bitirip 1 ay kullanmıyorum. Yararını görüyorum tavsiye ederim.

konuyla alakasız ama yazayım. sayfayı açmadan önce imleci üzerine getirdim. ve one a day in die(ölüm) diye bir modeli var zannettim:-)
normalde yaşlılar erkekler bayanlar için vs. var ama ölüm biraz ilginç olurdu

herneyse soruna cevap vereyim. one a day eczanelerin ısrarla sattığı yüksek fiyatı dışında bir özelliği olmayan multivitamin.

onun yerine supradyn veya bemiks kullanılsa hem daha ucuz hem daha doğru olur.
çünkü iştah açan vitaminler b vitaminleridir. bu da en iyi bemiks de var. diğer vitaminleri almana gerek yok zaten boşuna karaciğer yorma.

ben aynı fiyat olsa bile bemiks alırdım

Back
Yukarı