One-Meal (Tek Öğün Resimleri)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8 GyM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yulafı suyla haşlıyorum.1 çay bardağı yulafı tavaya alıyorum,üzerine 1.5 çay bardağı su döküyorum ve suyunu çekene kadar haşlıyorum.Sonra 200 gram veya 250 gram yoğurdun içine yulafı dökerek karıştırıyorum.Tatlandırmak için tarçın tozu ve kurutulmuş meyveler ekliyorum.Kuru üzüm,kuru kayısı veya kuru erik en çok tercih ettiğim ürünler.Kuru meyveleri küçük küçük doğrayınca daha lezzetli oluyor :)
Başlarda çok zor geldi,gerçi hala zor geliyor.Artık böyle şeyleri hedefime ulaşmak için bir ARAÇ olarak görüyorum.
Ne tadının bir anlamı kaldı ne de tuzunun.
SADECE HAYALLERİMİN BİR ANLAMI VAR...

Hocam güncel formunuz nasıl değişimden memnun musunuz ?

d4f40cf081734296374f872927af7fb9.jpg

Bulgur pilavı
Tavuk sandviç(kepekli sandviç ekmeği)
Salata (Soğan, domates, biber)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet başlığı yeni görmekle beraber , artık bende buralardayım 3 aylık çıtı-fıtı yeni sporculardanım öğünlerimi paylaşabildiğim kadar paylaşıcağım :D
Nesquik tabağının içersinde yörsan yarım yağlı süt - eti lifalif yulaf - fitness club marka Çilek dilimli & aromalı buğday ve pirin gevreği mevcuttur NOT:Göz kararı
Bezelyeleri pazardan alıp ayıkladım günde yaklaşık 50 gr kadar kahvaltılarda haşlayıp tüketiyorum.
Salatada roka - maydanoz - dereotu -1 büyük domates - 1 salatalık mevcuttur-
Ekmek ise kepek ekmeğidir. (1 dilim tüketiyorum çok nadir 2 dilim oluyor)
DİPNOT:Kumanda menüye dahil değil :D

KAHVALTI MENÜM

bezelye yi çiğ mi tüketiyorsunuz
Yok hocam yumurta gibi suya koyup haşlıyorum biraz yumuşayınca ayrı bir tabağa alıp çok az tuz ilave ediyorum çok güzel bir tadı oluyor tavsiyedir :D[DOUBLEPOST=1505909668][/DOUBLEPOST]Evet biraz midesiz arkadaşlar için efsane bir sabah kahvaltı menüsü ;
-1 dardanel light ton balığı
-5 beyaz 1 tam yumurta
-Haşlanmış mısır ilave (isteğe göre)
-1 domates 2 biber 1 küçük soğan
-Maydanoz,dereotu,roka
-Yanında 2 dilim kepek ekmeği

Son düzenleme:
Back
Yukarı