Morpheuss
Üye
Merhaba arkadaslar,
benim merak ettigim birsey var, bodyforumtr.com kendi kendine yetemez mi?
soyle ki;
vucut gelistirme egzersiz hareketlerine bakiyoruz..
deki gibi baskasitelerden (shapefit.com dan mesela) alintilar yapilmis.. Bu forumlardaki arkadaslarin cok buyuk bir bolumu bodysalonlarina gidiyor sanirim? ozellikle Flexor kisisel bilgilerinden ogrendigim kadariyla antrenormus, balaban spor merkezi miydi?
Acaba bodyforumtr.com icin, kendi arsivimizi, yani boyle egzersiz hareketlerini mesela yapamaz miyiz?
ve, diger yandan besinlerin kalori degerlerini ogrenmek icin beslenme forumundaki sabit basliklardan vs 10-15 tane linki falan gezmemiz gerekiyor neredeyse, bu konuda da deneyimli ve bilgili arkadaslar forum icin ozel olarak besin degerlerini hazirlayamazlar mi?
geldigimden beri cok soru soruyorum biliyorum ama ne yapayim merakliyim bea
forumdan kovulmazsam iyidir 
sadece forumun iyiligi icin yapici elstri yapmaya calisiyorum..
benim merak ettigim birsey var, bodyforumtr.com kendi kendine yetemez mi?
soyle ki;
vucut gelistirme egzersiz hareketlerine bakiyoruz..

deki gibi baskasitelerden (shapefit.com dan mesela) alintilar yapilmis.. Bu forumlardaki arkadaslarin cok buyuk bir bolumu bodysalonlarina gidiyor sanirim? ozellikle Flexor kisisel bilgilerinden ogrendigim kadariyla antrenormus, balaban spor merkezi miydi?
Acaba bodyforumtr.com icin, kendi arsivimizi, yani boyle egzersiz hareketlerini mesela yapamaz miyiz?
ve, diger yandan besinlerin kalori degerlerini ogrenmek icin beslenme forumundaki sabit basliklardan vs 10-15 tane linki falan gezmemiz gerekiyor neredeyse, bu konuda da deneyimli ve bilgili arkadaslar forum icin ozel olarak besin degerlerini hazirlayamazlar mi?
geldigimden beri cok soru soruyorum biliyorum ama ne yapayim merakliyim bea

sadece forumun iyiligi icin yapici elstri yapmaya calisiyorum..