• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Onerinize ihtiyacim var!

serdar2

Üye
Evet arkadaslar uzun suren diyetime devam ediyorum.3. ay fitnesste bitmek uzere.Benim size sormak istedigim sey ise; artik bulk doneme girmelimiyim? yoksa yag yakmaya ve kilo vermeye devam etmeli miyim? Ayrica eger yag yakmaya devam ediceksem,sizce bu kac kilo olana kadar olmali? su anda
boy 183-184
kilo 90
bel 99
omuz 139
kol 41
gogus: olcemedim:)

REsimler acilinca widescree olarak gozukuyor ise ,resmin uzerine tiklayinca tam ekran oluyor.

Diyetten once: mayis sonu civari

Diyetten sonra SIRT

Profilden

oncesi sonrasi karsilastirma

yorumlariniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkurler.Amacim duzgun bir fizige sahip olmak ayrica saglam bulk donemi gecirip definasyon sonrasi vucutu korumak.

Fotoğraflardan gördüğüm, gayet güzel gidiyorsunuz; tebrik ederim. Bu şekilde devam, biraz daha kilo vermeniz lazım özellikle bel bölgesinde, göğüs bölgesinde sıkıntı var ama bu şekilde devam ederseniz sorununuz kalmıcaktır.

Uyguladığınız beslenme düzenini, kardio ve ağırlık antrenmanınıda paylaşırsanız, diğer üyelerimizde faydalanmış olur.

iyi çalışmalar...

Fotoğraflardan gördüğüm, gayet güzel gidiyorsunuz; tebrik ederim. Bu şekilde devam, biraz daha kilo vermeniz lazım özellikle bel bölgesinde, göğüs bölgesinde sıkıntı var ama bu şekilde devam ederseniz sorununuz kalmıcaktır.

Uyguladığınız beslenme düzenini, kardio ve ağırlık antrenmanınıda paylaşırsanız, diğer üyelerimizde faydalanmış olur.

iyi çalışmalar...

beslenme duzenim cok basit aslinda.cok proteiz az yag normal-az civari karbonhidrat.

Karbonhidrati saat oglen 12 den sonra almiyorum.
genelde sabah kahvaltilarimi saat sabat 5 te yapiyorum.Bu bir avantaj sanirim. Ilk 1 ay tempolu yurudum.Sonra kosmaya basladim.Sonrada temmuzun sonuna dogru fitnesse basladim.Tum vucut calismasi arti uzun suren kardiyolar yaptim .Ilk 1.5 ay boyle gecti. Sonra programim ayrildi ve intervall calisma sistemini uyguluyorum.

beslenme icin bu linke yazmistim:

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-programim-121-de-94-t14912.html

dipnot: az once bi dilim tatli ile 2 dilim helva yedim . psikolojim coktu resmen:) neyse bu tip seylerden sonra en az 1 hafta cheatingsiz diyet garanti:)

beslenme duzenim cok basit aslinda.cok proteiz az yag normal-az civari karbonhidrat.

Karbonhidrati saat oglen 12 den sonra almiyorum.
genelde sabah kahvaltilarimi saat sabat 5 te yapiyorum.Bu bir avantaj sanirim. Ilk 1 ay tempolu yurudum.Sonra kosmaya basladim.Sonrada temmuzun sonuna dogru fitnesse basladim.Tum vucut calismasi arti uzun suren kardiyolar yaptim .Ilk 1.5 ay boyle gecti. Sonra programim ayrildi ve intervall calisma sistemini uyguluyorum.

beslenme icin bu linke yazmistim:

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-programim-121-de-94-t14912.html

dipnot: az once bi dilim tatli ile 2 dilim helva yedim . psikolojim coktu resmen:) neyse bu tip seylerden sonra en az 1 hafta cheatingsiz diyet garanti:)

Tebrik ediyorum thums: Çok sağlam temelli bir şekilde devam ediyorsunuz...

Arada sırada kaçamaklar iyidir...iyi çalışmalar, kolay gelsin...

en başta sağlığın için bel çevren 100 cm'yi aşmamalı diye biliyorum,seninki 99 gibi sınır bi' noktada.belini biraz daha inceltebilirsen senin için çok iyi olur.

sol koluna da ağırlık ver arasında ki fark çok rahat görülüyor 2 kol arasında..

İlerleme çok güzel,tebrikler..
Yağ yakmaya,interval kardiyoya devam...
Beli en az 4-5 cm daha incelttikten sonra bulk dönemine girerseniz daha iyi olur.

sol koluna da ağırlık ver arasında ki fark çok rahat görülüyor 2 kol arasında..

cidden sen soyleyince farkettim.Olctum sag kolum sol kolumdan 1,2 santim daha kalin.Ama sag kolum daha guclu.
Bu arada 89 kiloya dustum ve belim bugun itibari ile 95 cikiyor. Haftada bi gun spora kendimi cok zorladigim futboluda ekledim.Boylece farkli bi spordan da yararlanmis oluyorum.

Back
Yukarı