onlarda gençti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan letsev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

letsev

Üye
şimdi birer azman olarak gördüğmüz profesyonellerin belkide bir çok forumdaşın idolü kişiler gençlik hallerini benim gibi merak eden olabilir ve çalışmadan bir yere varılamayacağını en kolay böyle görür genç arkadaşlar diye paylaşmak istedim sanırım. herşeyi sadece genetiğe bağlayıp kurtulmak olmaz.

Jay Cutler

tumblr_ltwzayjskT1qeoa88o1_400.jpg

jaycyoung.jpg

Ronnie Coleman
ronnie-coleman-younger-photos.jpg

f8xtn.jpg

Markus Ruhl
103d1239280323-ifbb-pros-when-they-were-young-markusruhl.jpg

attachment.php

Arnold Schwarzenegger
arnold-schwarzenegger-young-before-bodybuilding.jpg

Super-Young.jpg

Phil Heath
young-phil-heath-beginning-bodybuilding.jpg

8997d1225896335-los-profesionales-cuando-eran-j-venes-phil-heath-college-1.jpg

Kai Greene
index.php

attachment.php

Dorian Yates
dorian-yates.jpg

dorian_yates_204_young_2.jpg

Dexter Jackson
index.php

38174d1279160219-pros-when-they-were-young-photos-2.jpg

Harika bir konu :) gerçekten o yaratık hale nasıl gelmişler :) Evrim bu olsa gerek.

beyler ciddi ciddi kai nin gay olduğunu düşünmeye başladım pozlar kıyafetler falan o ne ya kim giyer onları :S

beyler ciddi ciddi kai nin gay olduğunu düşünmeye başladım pozlar kıyafetler falan o ne ya kim giyer onları :S

tam gay demiyelimde (belki bisexueldir) sex sentöründe bi aralar baya zaman geçirmiş kendileri. filmlerden striptizlere kadar ilginç bir geçmişi var kendisinin. tabi bu başarısına gölge olamaz.

kai greene ne öyle ya..

Gözümden düştün kai.. (kendisinin de çok umrundaydı gerçi) :D

adamlarının hepsini göğüs kafesleri ve omzu kendini belli ediyormuş.ama kai nin o bacakları bu hale getirmesi gerçekten çok şaşırttı beni.

Ronnie Coleman ahhahahaha

Arnoldun küçük çocuk resmi beni çoketkiledi
Çalışmanın ödülünü görüyorsunuz
Neden bir türk genci gelecekte böyle ölmasınki

vay be...
basketçii kım di...

Basketçi olan Phil Heath en son Mr. Olympia:) Kai'nin ilginç resimlerini görmüştüm zaten aslında çok istiyorsa şimdi gitse daha çok iş görür o tarz cluplerde:) Cutler'ın tip baya değişmiş çenesi falan uzamış resmen. Arnold'u zaten biliyoruz. Ama genetikleri cidden belli ediyor yani hepsinin.

arnold tam motivasyon örneği :)

Back
Yukarı