Online Fitness Hocası

Benim bulunduğum yerde fitness salonu ve çoğu alet var ama profesyonel yardım alacağım kimse yok. Şimdi aklıma 2 yöntem geldi.
1.ci si bulunduğum yere 20 km uzaklıkta bi fitness salonu var oraya gidip sadece program desteği almak saten hafta 1 gün anca gidebilirim.

2.ci online fitness eğitimi den yararlanmak. 1 tane hoca buldum. Sadece program olarak destek için 8 haftalık 150 tl civarı bi ücret istiyor ve 8 hafta sonunda yeni bir program ve yine 150 tl civarı bi ücret yatıracağım. Açıkçası bana biraz fazla geldi. Ankara da giden arkadaşlarım 1 senelik Xfit salonuna 300 tl ye kayıt yaptırmışlar. Sizce online hoca fayda sağlar mı kararsız kaldım.
İlk defa fitness başlıyacağım o yüzden yardım almam lazım.

Daha önce online fitness hocasıdan yardım alıp ta fayda gören var ise o kişileride önerirse sevinirim.

Not: İlk defa Konu açtığım için hangi bölüme açacağımı bilmiyordum.

Para tuzağından başka bir şey online eğitim mi olur , o kadar çok antrenman programı ve beslenme programı var forumda veya internette. Gideceğin salonda hocalar yardımcı olur veya kendin de bir program bulursun hedefine göre, o parayıda beslenmene yatır daha iyi. Üç kağıtçılık bile online olmuş artık memlekette :)

Back
Yukarı