Online PT Program Aldım Fakat Sorum Var;

Merhba arkadaslar Mustafa Özgür Geldec isimli kişiden 3 aylık pt aldım beslenme programı güzel fakat antrenman programında kafama takılan yer var size antrenman programı split örnek acısından size sadece göğüs/kol programımı paylasacagım;

Inclıne Press
Üst dambıl press
Bench press
dambıl press
Yana açış
Üst yana açış
Kablo Krossover
Pullover
Ve arka kol olarakta 4 hareketım var sorum şu aklıma takılan 2 sorum var göğüs için bu kadar hareket çok değil mi?
ikinci sorum ise neden üst presı barla yaptıktan sonra birde dambılla calıstırıyorum ve bench yaptıktan sonra nedne tekrar dambılla yapıyorum bunlar zaten aynı hareketler değil mi?
NOT:KİLOLUYUM NORMAL KİLOMDAN +20 KG YİM

Bana mantıken biraz saçma vede , gereksiz kalabalık geldi. Barla yapıp sonrasında aynı hareketi dambılla yapmak, ben bunun mantıklı bir tarafını bulamadım. Bir yanlış anlaşılma olmasın, sordunuzmu bu durumu size program yazan kişiye.

Göğüste toplam set sayınız nedir.

çok mu aradınız acaba merak ettim bu kişiyi. bari daha bilinen birilerinden alsaydınız. bana çok saçma geldi program, kişiye göre değişir fakat benim push pull legsteki göğüs için hareket sayım 3, göğüs kol yapsaydım da maks 4 olurdu.

o adamιn spordan anladığını sanmıyorum, videolarında full body yi savunuyor fakat öğrencilerine split uygulatıyor, bir body builder olmasına rağmen o kadar yağlı takılması da garibime gidiyor

Ne bu program mı? Hareket listesini verip içinden seç mi dedi yoksa çünkü tüm göğüs hareketleri var.

Back
Yukarı