• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Onurtt | Boy 1.86 - Kilo 71 - Ektomorf bir vücut - VG'de 5.ayı geride bıraktım | Yorumlarınız ?

Kardeşim boy kilo oranimiz hemen hemen aynı -ki bendede uzun zamandir kilo alamama problemi var. Sen kilo açısından bayaği iyi toparlamışsın omuzlarda gerçekten güzel duruyor. Bu kilo alma problemini nasil aştın ne yedin içtin mesela banada yardımcı olabilirmisin?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kardeşim boy kilo oranimiz hemen hemen aynı -ki bendede uzun zamandir kilo alamama problemi var. Sen kilo açısından bayaği iyi toparlamışsın omuzlarda gerçekten güzel duruyor. Bu kilo alma problemini nasil aştın ne yedin içtin mesela banada yardımcı olabilirmisin?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Kilo alma problemini bulk donemime borçluyum desem yeridir. Yurtta kaldıgımdan dogru durust beslenemıyorum ancak 1 ay bulk donemımde cok yemek yedım baya para harcadım ama deydi. Yanı gunde 3-4 ogun yemek yıyıp gunde 3 defa supplement olarak karbon içiyordum. Tavuk , pilav gibi urunler cok tukettım. sanada tavsiyem bu olabilir.[DOUBLEPOST=1401627638][/DOUBLEPOST]
Bu fotograflar dun aksam antrenmanımdan sonra cekıldı arkadaslar, sırt antrenmanım ve kol antrenmanı sonrasında arkadasımla çekilelim dedik.

10359903_10202753013241113_8936183718067535165_n.jpg

10365792_10202753008600997_8553071805793261006_n.jpg

Yukarda haziran ayinda agir bi program ve beslenme programı na başlyacagim demissin ama benim bu forumda okuduğum ve bildiğim kadarıyla bulk için yaz mevsimi pek uygun değil... Hatta forumda konular bile var 'yazın neden hacim azalir' diye..yazın bulk biraz zor yani...

5ayda ki ilk ve son ölçülerini yazarmısın
Kardeşim hiç ölçmedim gerçekten saten yurtta kalıyorum bulabilrsem bi metre falan ölçerim..[DOUBLEPOST=1401641908][/DOUBLEPOST]
Yukarda haziran ayinda agir bi program ve beslenme programı na başlyacagim demissin ama benim bu forumda okuduğum ve bildiğim kadarıyla bulk için yaz mevsimi pek uygun değil... Hatta forumda konular bile var 'yazın neden hacim azalir' diye..yazın bulk biraz zor yani...

Dogru soyluyorsunuz bulk kısın yapılır yağlar yazın yakılır normali bu şekildedir ama EKTOMORF bir vucut tipine sahıp oldugumdan hazır form tutmusken gıreyım dedım bulka. Yağlanmadan da güzel bir sey cıktı ortaya sadece sırt da biraz yaglanma var o kadar.

vücut harika görünüyor bende ektoyum böyle olabilir miyim?

Merhabalar beyler,

VG de haziranın başında 6.ayıma girecegım. Bu spora ilk başladıgımda 58 kiloydum, ektomotf bir vucut tipine sahıbım. Ne yersem yiyeyim kilo alamıyordum taki VG'ye baslayana kadar..

ilk 2 ay supplement kullanmadım 3.ayımdan itibaren karbon ve yanında protein kullanmaya basladım ve kilom 4. ayda 64-65 arası gidip geliyordu. Daha sonra bu son 2 ayım da bulk donemindeydim ve suan 71 kiloyum. Hedefim 75-77 arası olmak. Onun için hazıranda agir bir antrenman programı ve beslenme programı ayarladım kendıme umarım istedigim vucuda erişebilirim.

Ektomorf oldugumu yazdım baslıkta, ektomorf bir vucudun her turlu zorluklarını cektım diyebilirim. Sporda ilk ayımda kafama takılan bolge olarak butun ektomorflar gibi kol olmustur. İlk hedefim kollar ve gogustu , omuz yuzme spor yaptıgımdan geçmiş yıllarda biraz olsun vardı simdi ise istedigim kol ve gogus olculerıne ulastım. Olumlu olumsuz yorumlarınızı beklıyorum beyler.

2 ay bulk donemım oldu dedim aslında tam iki ay olmadı 1.5 da diyebilriz :D Neyse fark etmez gerçi de bu bulk donemınde yaglanma sanırım fazla oldu :D kısa zamanda kardiyo ile ter ata ata duzene sokarız umarım. Evet beyler benden bu kadar, olumlu olumsuz yorumlarınızı beklıyorum herkese iyi forumlar.

10410572_10202711148074510_8592870653342433803_n.jpg

10322484_10202711713888655_5068629451491810949_n.jpg
Bence iyisin :)

Back
Yukarı