pardon ama nerde yazmıyor dikkatli bakınamerıkan orjınal optımum gold 1 senedır yaklasık turkıyeye gırmıyomuş ve ingilzi olarak yan sanayi satıyolarmıs onermedıler tam bilgisi olan varmı baktığımda ingilzi versiyonu olan 74 servis üstüne isolle bişeyi yazmıyor orjınal amerıkan urunu ıse 71 servıs ustunde ısolate yazıyor
kaynak gösterebilir misin ? çünkü benim bildiğim amerikan ile ingiliz arasında bir kalite farkı falan yok. sdaece dağıtım yeri farklı. aynı markanın farklı fabrikaları işte. neyini bu kadar büyüttünüz anlamadım ?Beyler size olayın koptuğu yeri işaretliyorum direk iki versiyondan birinin içinde whey peptides var ingredients kısmına bakın peptides yazanı kesinlikle almayın şişirmedir nitrojen spaning diyorlar sanırım hileli versiyon unutmayın peptides kelimesi olmucak iyi forumlar..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendi yaşadığım bi durum cadde dükkandan aldım optimum bide bitince avmden aldım kutular farklı geldi arkalarına baktım fark var internetten araştırdım böyle bi muhabbet varmış hatta Instagram @takviye_turk bi sayfa var burda denk geldim çok şaşırmıştım incele bi istersenkaynak gösterebilir misin ? çünkü benim bildiğim amerikan ile ingiliz arasında bir kalite farkı falan yok. sdaece dağıtım yeri farklı. aynı markanın farklı fabrikaları işte. neyini bu kadar büyüttünüz anlamadım ?
büyüttünüz kelimesini görmemiştim.. bak kardeşim sen istediğini al benim umrumda değil ben burda yaşadığım tecrübeyi insanlara yararlı olmak adına paylaştım ben farkındaysan amerikan ingiliz muhabbeti yapmıyorum peptides olanı almayın diyorumkaynak gösterebilir misin ? çünkü benim bildiğim amerikan ile ingiliz arasında bir kalite farkı falan yok. sdaece dağıtım yeri farklı. aynı markanın farklı fabrikaları işte. neyini bu kadar büyüttünüz anlamadım ?
güvenilir yerden aldıktan sonra amerikan ingiliz hiçbir şekilde farketmiyor mesele bu.büyüttünüz kelimesini görmemiştim.. bak kardeşim sen istediğini al benim umrumda değil ben burda yaşadığım tecrübeyi insanlara yararlı olmak adına paylaştım ben farkındaysan amerikan ingiliz muhabbeti yapmıyorum peptides olanı almayın diyorum
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 yilından beri bazı şeyler değişir. 5 yıl olmuş. Çözünme olayından bahsediyorum illaki eksiklerini görup düzeltmişlerdir. Ya da daha iyi bi yöntem bulmuslardır. 5 yıldan bahsediyorsunuz. Ayrıca 2011 de herhalde tüm kaslar patlıyordu böyle parçalı parçalı (bknz: jay cutler). Şimdi hepsi söndü gibi. Abicim altı üstü besin desteği. Ne gördün ya bana bunu anlatsana. 2011 de ne gördün sen? Nasıl bi etki gördün de 5 yıldır hala unutamıyorsun? Gözünü seveyim biraz mantıklı olun. Insanlara saçma sapan şeyler söyleyip akıllarını bulandırmayınArkadaslar ben 2011 yilinda Amerikada bulundum ve O zaman bu markayi kullanmistim simdi ski durun suanda ingilteredeyim gene ayni markayi kullaniyorum iki urunude bilinen buyuk magazalardab aldim , benim gordum bariz fark amerikada kullandigim protein tozunun sut veya su ile karisma suresiydi ne kadar calkalarsam calkaliyim tam anlami ile karismiyordu ama suan kullandigim (ingilteredeki) onunla alakasi yok 4-5 kere shaker ile calkaladigimda protein tozu icime hazir hale geliyor fakat etki olarak Amerika daha etkiliydi