Para konusu ikinci planda ise NitroTech etki olarak bence cok daha ustun fakat maliyeti oldukca yuksek. Fiyat-performans acisindan optimumu tercih edebilirsin.
Ya buı arada bir yanlışlık olmuş optimumun fiyatına ******ten tekrar baktım 170 ytl.Bu fiyat optimum için fazla mı.
Bu arada muscletech whey protein hardcore nitro tech mi oluyor.Çünkü muscletech ile muscletech nitro-tech ayrı diye biliyorum
Ayrı oluyor, nitrotech daha başarılı bir ürün diğerlerine oranla, özellikle nitrotech hardcore çok başarılı ama ben sana Muscletech meso-tech'i öneririm. Kendim kullandım ve hacim için inanılmaz etkiler yapabilen bir üründür.
Tabikide olur, optimum, muscle hardcore, nitrotech... bunlar en iyi ürünler hepsinin hacimn kazanmanda büyük etkisi olur ama benim favori markam muscletech ürünleri olduğu için onları tercih et diyorum ayrıca ben muscletech whey hardcore yi kullandım, spor salonunda bardak bardak satıyorlardı(yani bir ölçek yarım lt süt) antreman sonrası içiyordum zaman zaman, fazla kullanmadığımdan etkisi hakkında birşey söyleyemiyeceğima ama tadı çok güzel, içimi çok kolaydı...
Merhaba arkadaşlar,
bb den aldığım Muscle tech Nitro-tech Harcore Pro ve Optimum %100 Gold Whey Standart kargosu geldi. Antrenmandan önce hangisinden antrenmandan sonra hangisinden ne kadar kullansam karar veremedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
(Sabah kalkar kalkmaz 1 scoop gold whey alıyorum) kilom 77, boy 173
Ikiside protein tozu sonucta
Protein tozu kullanimiyla ilgili basliklar var forumda. Neden ikisini birlikte kombine etmeyi düsünüyorsunuz ?