Optimum Nutrition %100 Egg Protein, 909 Gram

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Salash
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Optimum Nutrition %100 Egg Protein'i nasıl buluyorsunuz?

• Total voters
    66

Salash

Üye
Ürün Detayları

Vücut geliştirme sporu olduğundan beri yumurta beyazı her zaman vazgeçilmez olmuştur. 100% Egg Protein Gold Standard, bu paha biçilmez protein kaynağını lezzetli ve güvenli bir şekilde almanız için ideal çözüm. Bir porsiyon 100% Egg Protein Gold Standard, tam yedi adet yumurta beyazının besin değerini karşılar ve hazırlaması sadece 10 saniye sürüyor. 100% Egg Protein Gold Standard, vücut tarafından üretilemeyen amino asitler, çift zincir amino asitler (BCAA) ve Glutamik asitler açısından çok zengin bir profile sahip. 100% Egg Protein Gold Standard, instantize bir formüldür ve sadece kaşıkla rahatlıkla karışır. Su, az yağlı süt veya meyve suyuyla tadını çıkarabilirsiniz.

İçindekiler: Yumurta Albümini, Kakao (Alkali ile işlenmiş ), Yapay Çikolata Aroması,Lesitin,Sukraloz, Aminogen®
24 g Yumurta Proteini Her ölçekte 7 adet yumurta beyazına denk protein miktarı ve sadece 100 kalori Zengin amino asit profili Protein emilimini artırıcı Aminogen® içerir Laktoz, Şeker ve Doymuş Yağ içermez. İnstantize formül! Kolayca karışır
Aroma : 909 Gram
Fiyat: 130 lira

İçerisinde yapay tatlandırıcı yazıyor.Kullanan arkadaşlar var mı? Yorumlarınız nelerdir?

Bu ürünü kullanmadım, ama yumurta proteini ve whey proteini beslenme programında tüketildiginde vücut cok yuksek bir kas yenilenme hızına ulaşıyor. Yiyecekler arasında yumurtanın biyolojik değeri 100 ve whey proteinin bu değerden cok daha yuksek bir degeri içerdiği için, hızlı gelişim sağlamak adına ikisi bir arada takviye olarak mutlaka alınmalı. Birbirlerine yakın oranlarda whey proteini ve yumurta beyazı proteini almak güzel sonucların alınmasında etkili olacaktır.

Bu arada, içindekiler kısmında soy(lecithin) yazısına aklınız takılmış olabilir. Lesitin katkı maddesi koruyucusu olarak kullanılıyor bu ürünlerde. Aynısı whey protein için de gecerli.

bende kullanmadım ama imkanın varsa dene derim

tabi 1 kutu ile tam anlasılmaya bilir nasıl bir üürn olduug ama optimumun kötü ürün üretecegini sanmam heleki yumurta akı

Harika bir üründür.Herkese tavsiye ederim.Eğer çalışıyorsanız sabah kalkıp omlet yapmay üşeniyosanız tam sizin için bir ürün.Bir servisinde 7 yumurta akı vardır
Fiyatı bizim salonda 100 Tl'dir

bu proteinlerden hangisini almam daha faydalı olur ? yaklaşık 3 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum.

-Whey Gold protein Optimum Nutrition
-Gold Egg Protein Optimum Nutrition
-Casein Protein Optimum Nutrition

ee ****** sanırım artık bu üründen getirmiyor...yurtdışından da sipariş veremiyoruz...oh ne güzel ne güzel!!!

bu proteinlerden hangisini almam daha faydalı olur ? yaklaşık 3 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum.

-Whey Gold protein Optimum Nutrition
-Gold Egg Protein Optimum Nutrition
-Casein Protein Optimum Nutrition

Bu protein tipleri ve emilim hizlari arasinda fark var. Ornegin Whey, antrenman sonrasi hizli emilim icin idealken, casein gece uyku suresince emilen yavas bir protein oldugu icin gece onarimina daha uygundur. Hedefine gore alabilirsin. Ben ikisini de alip, her daim karistirarak kullanmak taraftariyim. Ama dersen ki sadece bir tane alabilirim ve icerisinde hem hizli hem yavas emilen protein tiplerinden olsun, ozaman tercihin Gaspari MyoFusion, BSN Syntha 6 gibi karma protein tozlari olsun. Boylelikle hem ant.sonrasi hem gece yatmadan once rahatlikla kullanabilirsin.

bu zamana kadar gelmediyse bu zamandan sonrada zor bence.

******ya sordum önümüzde ki 2-3 ay gelmeyecek dediler.Sonra gelebilirmiş oda net değil

hammaddeler sitesinde lick yumurta akı tozu var
ne dersiniz ,aynı işi görür mü ?

Son düzenleme:
Super

Bende moothy nin aldığı satıcıdan aldım Amerika'dan getirtmis hemen kaptım su an vanilyalisi var sahibinden .com da satıcıda yazarsanız aramaya optimum Egg diye çıkar alabilirsiniz tabi satılmadıysa ben satıcıdan bide Hydro builder aldım cok memnunum herkese tavsiye ederim bench_O

diğer protein tozlarının en azından 2 lira civarına geliyor servisleri.
dünyanın her yerinde ortalama fiyatlar var aslında amerika hariç.

Back
Yukarı