Optimum Nutrition Creatine 2500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.484
Bu ürünü ( Optimum Nutrition Creatine Powder ) yükleme yapmadan kullanabilir miyim ? Vg de 7 ıncı aydayım.

İdman öncesi 5 gr ( 1 cay kasıgı ) İdman sonrası 5 gr ( 1 cay kasıgı )

ON Platinum Hydrobuilder ürününde 1 ölçekte 30g protein 5g kreatin var.bunun içindeki kreatin kendi başına günlük ihtiyacı karşılamaz mı sizce de?

Bu ürünü ( Optimum Nutrition Creatine Powder ) yükleme yapmadan kullanabilir miyim ? Vg de 7 ıncı aydayım.

İdman öncesi 5 gr ( 1 cay kasıgı ) İdman sonrası 5 gr ( 1 cay kasıgı )

musclepharm al yüklemesiz.

Vücudun günlük creaitne ihtiyacı 5gr. Bu da supplement olarak bir çay kaşığınıa eş değer. Bundan falzası yani yükleme durumu tamamen israf.

ayrıca vücudumuz bu miktarı kırmızı etten çok kolay sentezleyebiliyor. Eğer çok kırmızı et tüketiyorsanız zaten creatine seviyeniz yüksektir ve supplementle aldığınız 5gr dahi sizin için fazladır. Zaten bu nedenle bazı kişiler creatine monohydrat kullandıklarında beklenen perf artışını kendilerinde gözleyemez.

İster yükleme yapın ister yapmayın creatine kullanımına ara vermek gerekir. Çünkü vücud dışardan nasılsa creatine geliyor diyerek kendi sentez ve üretimini bir süre sonra keser. Bunu engellmek için kreatine kullanımına ara vermek daha sağlıklı olur

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementlar-ka-k-hesab-t21096.html

teaspoon bizim ölçümüzde tepeleme çay kaşığına mukabildir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:48 ----------

en son 2010'da kullanmıştım

bu sene hydrobuilder'ın içindeki 5gr creapure sayesinde yeniden başlamış oldum
şu an ara verme dönemimdeyim.

bu dönemden sonra nox+creatin gireceğim ve sanırsam bb hayatımdaki en yüksek ağırlık ve ölçü seviyesine ulaşmış olcam.

geçen sene kullanmam sanıyorum yazmışım ancak kreatin candır. Limite dayandığınızda alabilceğiniz en başarılı doğal güç artış takviyesidir kendisi.

Ben hiç yükleme yapmadım, yalnızca antremandan sonra 5gr.kullandım o kadar. 3 hafta kullanıp 2 hafta araveriyorum.

1 tatlı kaşığı creatin 5 gr ediyor :) hergün tartıp içiyorum yahu
1 tatlı kaşığı glutamine de 5 gr ediyor ayrıca,çay kaşığı filan değil yani

Birisi açıklık getirsin şu işe 5 Gr Tatlı kaşığımı yoksa
Çay kaşığımı ?

Cay kasigi mi var Avrupa'da :) zaten forumda acikliga kavusturuldu.

Tepeleme hatta otesi cay kasigi 4.8 gram creatine eder.

Cay kasigi silme 5 gr creatine eder.

Kolay gelsin.

5 gr tatlı kaşığı :)
amerikada mesela çay kaşığı denir çünkü onların çay kaşıkları büyüktür ve 5 gr denk gelir

Ben de bi gn glutamini içerken ulan bu 5 gram etmez dedim hassas tartıyla tarttım 3,5 gram geldi. Tatlı kaşığıyla içiyorum kreatinide glutaminide

Bende tarttım ölçtüm, normal 1 tatlı kaşığı 5 gr ediyor. Tepeleme çay kaşığı 2,3 gr çıktı. Bunca zaman yanlış yazılmış. Kutunun üzerindeki türkçe açıklama yanlış, amerikadaki çay kaşığı bizim tatlı kaşığı ile aynı.

Back
Yukarı