elinde hydrobuilder azdır
%100 whey gold standart çoktur
ondan öyle demiştir
yoksa hydrobuilder %100 whey golddan 2 gömlek üstün.
10-15 kutu %100 whey gold bitirmiş biri olarak söylüyorum güven bana.
herhangi bi kaliteli whey e biraz monohidrat ekle, üstün whey diye sat.
muscletech den görüp aynen uygulamis optimum, tebrikler =)
herhangi bi kaliteli whey e biraz monohidrat ekle, üstün whey diye sat.
muscletech den görüp aynen uygulamis optimum, tebrikler =)
deneyen farki farkeder zaten, denemeyenler ise denemeden lutfen urunu kotulemesin.
evet arakadaslar 1 kutu bitti, 2. kutunun da ortasindayim.
etkilerini cok acik sekilde soyluyebilirim, daha define oldum, daha fazla agirlik kaldiriyorum, gerci daha duzenli bi beslenmem var, ama bi kere bu wheyi kullandiktan sonra, otekileri kullanacagimi sanmiyorum.Her acindan onde bi urun, tat, koku , karisim, mideyi rahatsiz etmemesi,mixerle bile yapilsa kopurmemesi.Fiyat biraz daha pahali dogal olarak ama, dedigim gibi, hydro whey gercekten kaliteli. bu ikinci kutu bitince , hydro builder kullanacagim, boylece icinde creatinde olmus olur.
sana en guzel cevap 2 resimle olur kanimca. bilgisayarimda her ay icin cekilmis resimler var. 1. resim tam hydro wheye basladigimdaki resim . 2 . resim ise hemen hemen 2. kutunun basi.Serdar2 bu etkileri almış sevgili brhmcr.
Wooww 1 kutuda bunları yaptıysa , 2.kutuda neler olucak acaba merakla bekliyorum efendim.
arkadaslar kullanmadigimi kim soyledi, merak etmeyin aminoasit haplari ciktiginda da ayni soylem vardi zamaninda, universal gh max i buyume hormonu diye sattilar bize.. icerige satafatli bisiler yazmak pek de zor bir sey degil... benim kişisel izlenimim herhangi bir proteinin yaninda alinan kreatinle ayni etkiyi göstermesiydi, ben bunu farkedebildim ve çok da gözde büyütmemek lazim diyorum.
bu peynir suyu tozlarini biraz abartiyorsunuz bence,
reklamlarin ve supplement sektörünün gazina bu kadar gelmeyin derim