Ürün içeriği gayet başarılı yalnız bu ürünü kullanmadım ama içeriği her şeyi özetliyor.
Öncelikle günlük yediğimiz besinlerden kalsiyum ihtiyacımızı hemen hemen karşılamaktayız. Fakat çoğu kişinin atladığı bir nokta var bu ürünün 1 servisinde 730 MG kalsiyum var bu da demek oluyor ki eğer süt ile tüketirsek veya günlük yediklerimizi de et, süt ürünleri vs. hesaba katarsak günlük kalsiyum ihtiyacımızı fazladan almış oluyoruz ki fazladan alınan kalsiyum zararlıdır. Zararlarını google'dan bakabilirsiniz. İleri seviye sporcular 1 servis ve üstü kullanabilir bence.
Günde 1 servis su ile 2727 gr lığı size 16 gün gider.
Hatta büyük boyunu alırsanız hem daha hesaplı olur hem daha uzun süreli kullanırsınız. 32.5 gün kullanabilirsiniz yani 32 gün kullandıktan sonra ertesi sabaha yarım porsiyon kalıyor

Gerek yüksek karbonhidrat, protein ve kalsiyumdan olsun gerekse kilo aldırıcıların fiyatından dolayı günlük 1 porsiyon yani 1 servis değil 1 ölçek 1 porsiyon olmaktadır bu şekilde kullanmak hem uzun vadeli ve etkili yağsız bir şekilde kilo almanıza yardımcı olur.
2727 gr 120 tl (16 porsiyon)
5455 gr 199 tl (32 porsiyon)
Kısacası hedefi yağsız kas olarak kilo almak veya ben çok zayıfım kilo almak istiyorum diyenlere büyük boy öneririm fiyat ve performans açısından büyük boydan öneririm çünkü bu ürünü uzun vadeli olarak kullanacağınızdan etkisi daha iyi olacaktır ve 40 tl fazladan vermenize gerek kalmayacak 2 küçük boy için.
Mesela bunu günde 1 öğüne koyabilir veya antrenmandan önce kullanabilirsiniz.
Tekrar söylüyorum 1 veya 1.5 servis alarak daha etkili kilo alırsınız fakat bu size hem yağ olarak dönecek hemde içeriklerin fazla olmasından dolayı vücudunuz bunları sindiremeyecek özellikle kalsiyuma değinmek istiyorum günlük ihtiyacınızı aşmayınız lütfen.
Ürünü su ile tüketiniz hem süt'te ki laktoz size gaz yapmaz hemde tavuk eti, lor vs. alıyoruz kalsiyum gerek yok süte.
Normal kullanımda 8 günde her gün olmak üzere 1250 kalori alırsınız.
Benim dediğim de ve doğru olanında ise 16 günde her gün 625 kalori alırsınız.
Büyük boyunda ise günleri 2 katına çıkartıyoruz

Bu spor emek işidir sabır ister. Hiç bir işin acelesi yoktur acil kilo alıcam diye sağlığınızdan olmayınız.