Bendede oluyor bazen içtikten sonra , 10 dakika filan sürüp geçiyor seninki nasıldı ?Bende kullandim . İlk hafta ayiptir soylemesi boşaltim sorunu yaşadim (bir çeşit ishal). Sonra iştahim aşiri derece de açildi ama anormal derecede. Sonra mide ve sanirim dalak bolgesinde siddetli agrilar hissettim. Doktora gittim ve sanirim mide ve bagirsak paraziti kapmiş olabilirmisim. Demek istedigim bu urun icinde parazit veya patolojik etken barindiriyor olabilir . Ayni sorunu yasanlarla surekli de karşılaşıyorum. Yada bu firmanin iştah acmak icin bir oyunu olabilir mi
Geçmiş olsun hocamIlk zamanlar oleydi. Simdi biraz daha uzun suruyor.
Saolasin dostum sanada. Ben bu urunun icinde bisey oldugunu dusunuyorum. Umarim yokturGeçmiş olsun hocam
Eğer varsa dava açarsan bayağı para kırarsın söyliyimSaolasin dostum sanada. Ben bu urunun icinde bisey oldugunu dusunuyorum. Umarim yoktur
İns. Yoktur ama varsa da dava mantikli geliyor.Eğer varsa dava açarsan bayağı para kırarsın söyliyim![]()
Ant tan 45 dk once ve anttan hemen sonra almalisin.Gainer yokken nasil beslenip kilo aldiysan gainer varkende aynisini yapman lazim. Gainer alman gereken karb. Miktarina ulastigin zaman bonus olarak islev gorur.Onun disinda bu miktari gecmeden peknbir ise yaramaz.Kisacasi daha cok ye178 boy 60 kilodayım 3 aydır spora gidiyorm ve 1 hafta önce bu ürünün 5.4 kiloluğunu aldım. Spordan sonra 1 ölçek öğün arası 1 ölçek olarak günlük 2 ölçek kullanıyorum. Yemek düzenim de kötü sayılmaz. Şu ana kadar hiçbir yan etkisini görmedim. Ancak şuana kadar hiçbir faydası olmadı malesef. İnş bitene kadar birkaç kilo aldırır.
1 ölçeğine 350 ml su ile karıştırıyorum. Kullanım konusunda daha iyi bir tavsiyesi olan varsa yorum bekliyorum.
Benim boy 1.75 kilo 60 dı aldığımda , şimdi 63-64 oldum sadece antreman günleri kullandım (antreman öncesi ve sonrası) . Afedersin köpek gibi yemek yiyordum zaten gainer almasamda kilo alacağımı düşünüyorum bana pek bir faydası olmadı.1- 1.5 ay sonra filan bitti öyle kullanınca.Göbek filanda yapmadı benimde packler vardı , halen var.Bende dün aldım serious mass ı 2700 luk olanını soruma geliyim 180 boy 66 kiloyum zayıf degilim fitt yağsız vucudum var aynı zamanda kaslı yorumları okudum göbek yapıyomuş karın kaslarım gider diye korkuyorum amacım hacim almak sadece antreman günlerimi kullansam yardımcı olursanız sevinirim
Antremandan önce ve sonra kullan.Zayıflığımdan yakınıp bende 5400grlık serious mass aldım.
Başlığıda bayaa okumama rağmen net bir kullanım şekli göremedim.
-Genelde kahvaltıdan sonra denilmiş ama uyanır uyanmaz diyenlerde mevcut
-Spordan önce diyende var sonra diyende
-Akşam yemeğinden sonra diyende var uykudan önce diyende
Bir hocamız bizi net olarak aydınlatsada şu kullanım şekli konusunda aklımızda soru işareti kalmasa.