arkadaşım aynı problemle ben de karşılaştım, firma ismi vermeyeceğim ama bir supplement mağazasına gittim bu ürün için, elime aldığımda kutunun üzerinde 2gr argjinin oldugu yazıyordu, kafam çok karıştı yurt dışında citrulline diye görünüyor, burada orjinal kutunun direk üzerinde arjinin yazıyor? :S![]()
Pazarlama maksatlı mı yoksa basit bir editör hatası mı olduğunu bilemiyorum ama
******'un sitesinde üründe Arjinin olduğu belirtilmiş, içerikten gördüğümüz kadarıyla bu bilgi yanlış, dikkat edin.
arkadaşım merhaba ambalajın uzeridne arjinin hiç mi yazmıyor yoksa altta kalan üretici firmanın ambalajında mı citrulline yazıyor??1 haftadır kullanıyorum, gayet etkili bir urun. Beta Alanine ve Kafein oranı 1 olcek icin gayet guzel ve etkilesim hızı cok iyi. Suanda kreatin kullandıgım icin kreatin icermeyen bir pre-workout supplement arıyordum o sebepten aldım ama bekledigimden iyi cıktı. Ambalajlamada birkac hata var gibi fakat buyuk ihtimalle ithalatcı firmanın kendi urettigi ve hatalı bir ambalaj oldugundan kaynaklı bir sıkıntıdır, obur turlu urunun orijinal ambalajı zaten altında duruyor ve etkiside hic soru isareti bırakmıyor.
Genelleme yaparsak Turkiye kosullarında C4,Shotgun ve ProMera Peak temin edemiyecegimize gore (cogunlugun) geriye birkac urun kalıyor ve bence bu urunde rekabete katılır cinsten..
ps: Hata'dan kastım 300gr yazması fakat urun 240gr ama iki turlude 30 servis cıkıyor. kafein icerigi 160mg degil 200mg beta-alanine oranı dogru ve son olarakta Arginine icermiyor L-Citrulline icerigine sahip 2g.
2 gr L-arginine yaziyor[DOUBLEPOST=1394643030][/DOUBLEPOST]bu arada, 1 kutu bu urunden kullandim, tadindan ve etkisinden memnundum, degisiklik olsun diye mp assoult aldim. ondan ayni etkiyi goremedim, ustune mide de siskinlik yapiyor.arkadaşım merhaba ambalajın uzeridne arjinin hiç mi yazmıyor yoksa altta kalan üretici firmanın ambalajında mı citrulline yazıyor??
Dostum az önce supplementler websitesindeki temsilci ile yaptığım telefon görüşmesini aynen aktarıyorum sana;arkadaşım aynı problemle ben de karşılaştım, firma ismi vermeyeceğim ama bir supplement mağazasına gittim bu ürün için, elime aldığımda kutunun üzerinde 2gr argjinin oldugu yazıyordu, kafam çok karıştı yurt dışında citrulline diye görünüyor, burada orjinal kutunun direk üzerinde arjinin yazıyor? :S