guardbody dedi:bir vucutcunun metabolızma hızını ve gunluk tuketımını hesaplayacak olursak kalıtelı beslenme açısından degerlendırıldıgınde yaglanmaya rastlanılmaması gereklı.tamamen hazır gıdaya alışma soz konusu olsa idi ozaman metabolızmada bır bozulma soz konusudur dıyebılırdık.CBÜ'de proteın tozu sattığım doçent ve doktorların görüşleride bu yönde...ALPEREN dedi:guardbody dedi:kaslar antrenman olmadıgı gunlerdede kalıtelı beslenmelı.bu ıhtıyacın tamamını besınlerden karşılamana pek ımkan yok.off gunlerde vucut besınlerden karşıladıgı kalorının hesabını pek veremeyecegınden bence bu sure içerisindede ek gıda alımına özen gosterılmeli.ALPEREN dedi:doktorfunks dedi:arkadaşlar ben aldım sizin tavsiyenizi almak istedim . ben sporadan önce sonra kullanıyorum sizin tavsiye ettiğniiz bir kullanma şekli varmı ?
En iyisini yapıyorsun. Ekonomik olsun diyorsan ve kilo almak isitorsan, spordan önce 1 ölçek. Spordan sonra yarım; gece yatmadan önce yarım ölçek alabilirsiniz. Spor olmayan günler kullanmayınız...
Danıştığım doç dr. bio kimya ve beslenme uzmanı, spor olmadığı günler kullanman sonucu yağlanma ve metabolizmada bozulma olur dedi. Bende o yüzden artık spor olmayan günler kullanmıyorum. Mümkün oldukçada protein oranlarını bölüyorum. Ancak çok bulaşık olmasın diye 2-3' bölüyorum.
İyi çalışmalar dilerim...
asker_21 dedi:ARKADAŞLAR BENİM MERAK ETTİĞİM KONU ŞU BU ÜRÜNDE İSLAMİ AÇIDAN YASAK OLAN MADDELER VARMI YANİ DOMUZ KATKILI GİBİ
internet uzerınde arayacak olursan istanbulda bırcok satış noktası mevcut.bakanlık onaylı olmasına ozen goster.ferhatY dedi:Arkadaşlar bu proteini istanbul/anadolu yakasında nerde bulabilrim...çikolatalısını almak istiyorum.
Optimum 100% Whey Gold Standard
google uzerınde optımum nutrıtıon diye arama yaptırır ve türkiye içini işaretlersen satış yapan siteler çıkacaktır.bu sitelerden urun incelemesıne gırıp aynımı degılmı rahatlıkla secebilirsin.ferhatY dedi:Nette arattığımda nutrition ismiyle geçiyor topicte belirtilenle onun arasında fark varmıdır?
OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART
Quattroporte dedi:Bu ürünü biraz araştırdım ve az önce internetten sipariş ettim. 2lbs olanı 90 ytl. Bakalım kaç günde gelicek??