Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
her kaşıkta,3.5 gram GLUTAMİN ve 5 gram BCAA bulunuyor.Dünyanın en ileri teknolojisi ile üretiliyor süte karışması, içimi çok kolay. Birçok protein tozunda yaşanan topaklanma bu üründe olmuyor. Kullanılan teknoloji şuan için en iyisi.Çook memnunum

guardbody dedi:
ALPEREN dedi:
guardbody dedi:
ALPEREN dedi:
doktorfunks dedi:
arkadaşlar ben aldım sizin tavsiyenizi almak istedim . ben sporadan önce sonra kullanıyorum sizin tavsiye ettiğniiz bir kullanma şekli varmı ?

En iyisini yapıyorsun. Ekonomik olsun diyorsan ve kilo almak isitorsan, spordan önce 1 ölçek. Spordan sonra yarım; gece yatmadan önce yarım ölçek alabilirsiniz. Spor olmayan günler kullanmayınız...
kaslar antrenman olmadıgı gunlerdede kalıtelı beslenmelı.bu ıhtıyacın tamamını besınlerden karşılamana pek ımkan yok.off gunlerde vucut besınlerden karşıladıgı kalorının hesabını pek veremeyecegınden bence bu sure içerisindede ek gıda alımına özen gosterılmeli.

Danıştığım doç dr. bio kimya ve beslenme uzmanı, spor olmadığı günler kullanman sonucu yağlanma ve metabolizmada bozulma olur dedi. Bende o yüzden artık spor olmayan günler kullanmıyorum. Mümkün oldukçada protein oranlarını bölüyorum. Ancak çok bulaşık olmasın diye 2-3' bölüyorum. :)

İyi çalışmalar dilerim...
bir vucutcunun metabolızma hızını ve gunluk tuketımını hesaplayacak olursak kalıtelı beslenme açısından degerlendırıldıgınde yaglanmaya rastlanılmaması gereklı.tamamen hazır gıdaya alışma soz konusu olsa idi ozaman metabolızmada bır bozulma soz konusudur dıyebılırdık.CBÜ'de proteın tozu sattığım doçent ve doktorların görüşleride bu yönde...

Son 1 aydır antrenman olmayan günlerde de 1 ölçek almaya başladım, etkisi daha fazla. İyi çalışmalar...

Bayramdan sonra almayi dusunuyorum..
Tad olayinda biraz takintiliyim galiba :)
Acaba vanilya mi cilek mi olsam.Cikolata almiycam bundan once kullandigim gainer cikolataliydi biktim cikolata aromalidan :)

alacagim sitede :

ROCKY ROAD
Cilek
VANILLIA ICE

hangisini alayim..

ben çileklısını al derım cunku
vanılya zaten hafıf bı tad yanı tozun kokosunu hala hıssedebılırsın belkı
o yuzden çilek en guzelı derım ben

vanilyalılarda protein değeri düşük olduğu için çikolatalısını almanı tavsiye ederim . ama sen beğenmediğin için çilekliyi al derim...

kilo almak

Merhaba yanlış yere mesaj yazdıysam kusura bakmayın yaşım 22 kilom 60 boy 1,78 lkısacası zayıfım 8-10 kiloya ihtiyacım var iştah yok sayılır ne kullanmam lazım yada bir whey almalımıyım spor yapmadan kullanmak sakıncalımı body yapacak vaktim yok sabah 10 akşam 10 çalışıyorum cevap verenlere şimdiden teşekkürler..

cilekli ve venilyalı kullandım vanilyalısı çok daha lezzetli cilekli böle bi garip sakız tadıvar hiç sevmedim vanilyalı kullanderim

ARKADAŞLAR BENİM MERAK ETTİĞİM KONU ŞU BU ÜRÜNDE İSLAMİ AÇIDAN YASAK OLAN MADDELER VARMI YANİ DOMUZ KATKILI GİBİ

asker_21 dedi:
ARKADAŞLAR BENİM MERAK ETTİĞİM KONU ŞU BU ÜRÜNDE İSLAMİ AÇIDAN YASAK OLAN MADDELER VARMI YANİ DOMUZ KATKILI GİBİ

Sence olsa bu kadar insan kullanır mı?

Arkadaşlar bu proteini istanbul/anadolu yakasında nerde bulabilrim...çikolatalısını almak istiyorum.
Optimum 100% Whey Gold Standard

ferhatY dedi:
Arkadaşlar bu proteini istanbul/anadolu yakasında nerde bulabilrim...çikolatalısını almak istiyorum.
Optimum 100% Whey Gold Standard
internet uzerınde arayacak olursan istanbulda bırcok satış noktası mevcut.bakanlık onaylı olmasına ozen goster.

Nette arattığımda nutrition ismiyle geçiyor topicte belirtilenle onun arasında fark varmıdır?
OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART

ferhatY dedi:
Nette arattığımda nutrition ismiyle geçiyor topicte belirtilenle onun arasında fark varmıdır?
OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART
google uzerınde optımum nutrıtıon diye arama yaptırır ve türkiye içini işaretlersen satış yapan siteler çıkacaktır.bu sitelerden urun incelemesıne gırıp aynımı degılmı rahatlıkla secebilirsin.

Quattroporte dedi:
Bu ürünü biraz araştırdım ve az önce internetten sipariş ettim. 2lbs olanı 90 ytl. Bakalım kaç günde gelicek??

Kullandıktan sonraki yorumunuz çok önemli,çünkü takdir edilen ve az bulunan bi ürün,diğer ürünler gibi çok kullananı olmadığı için tecrübe etmişlerden duyup öğrenmek şansı fazla olmuyor,yorumunuzu merakla beklicez :)

arkadaşlarrr bugun tüyap da spor fuarı başldı yanılmıyorsam 28 ine kadar süecek optimum ürünleri satan bi firma da katılıyorr ben 5.17 lbs(2.352 g) ı çok uygun fiyata aldım .

Back
Yukarı