Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
mankiw dedi:
arkadaşlarrr bugun tüyap da spor fuarı başldı yanılmıyorsam 28 ine kadar süecek optimum ürünleri satan bi firma da katılıyorr ben 5.17 lbs(2.352 g) ı çok uygun fiyata aldım .

Ne kadara aldın?

herkes urunu cok ozel olarak kabul ediyo we degerlerine baktim bende gercekten urunu almayi isteyenlerdenim umarim bi abimiz buna bakar we herseyin icindeki mg olmadigini soler... sagdaki urun 70 soldaki 90 m 20 m fark icin degermi?weya bu urun o kadar ozelse neden deger bakimindan bazen geride kalabiliyo?
daha once alttaki tablo yayinlandiysa ozur dilerim...

Optimum Nutrition %100 Whey Protein 941 gr (2 LBS) PERFECT Zero Carb Isopure
Triptofan 405 mg 377 mg
Arginin 505 mg 544 mg
Aspartik Asit 2508 mg 3075 mg
Valin 1422 mg 1535 mg
Sistin 494 mg
Serin 1126 mg 1246 mg
Threonin 1654 mg 1439 mg
Tirosin 703 mg 796 mg
Glisin 412 mg 211 mg
Izolösin 1573 mg 1634 mg
Histidin 423 mg 489 mg
Alanin 1180 mg 1501 mg
Lösin 2531 mg 2575 mg
Prolin 1509 mg 1355 mg
Lisin 2233 mg 2110 mg
Glutamin 4082 mg 4943 mg
Fenilalanin 748 mg 848 mg
Metionin 492 mg 679 mg

l30n66 dedi:
herkes urunu cok ozel olarak kabul ediyo we degerlerine baktim bende gercekten urunu almayi isteyenlerdenim umarim bi abimiz buna bakar we herseyin icindeki mg olmadigini soler... sagdaki urun 70 soldaki 90 m 20 m fark icin degermi?weya bu urun o kadar ozelse neden deger bakimindan bazen geride kalabiliyo?
daha once alttaki tablo yayinlandiysa ozur dilerim...

Optimum Nutrition %100 Whey Protein 941 gr (2 LBS) PERFECT Zero Carb Isopure
Triptofan 405 mg 377 mg
Arginin 505 mg 544 mg
Aspartik Asit 2508 mg 3075 mg
Valin 1422 mg 1535 mg
Sistin 494 mg
Serin 1126 mg 1246 mg
Threonin 1654 mg 1439 mg
Tirosin 703 mg 796 mg
Glisin 412 mg 211 mg
Izolösin 1573 mg 1634 mg
Histidin 423 mg 489 mg
Alanin 1180 mg 1501 mg
Lösin 2531 mg 2575 mg
Prolin 1509 mg 1355 mg
Lisin 2233 mg 2110 mg
Glutamin 4082 mg 4943 mg
Fenilalanin 748 mg 848 mg
Metionin 492 mg 679 mg

sunu unutma arkadasım ve ıyı oku optımumu ıcınde 4 gramdan fazla glutamın ve bcaa da var artı enzım konusundan cok ustun vucut kolay cozebılıyo ve perfeckt le karsılastırmıssın yapma gıt bebek maması kullan daha ıyı

zaten yazim dikkatle okunursa orda --bi abimiz bakarsa- diye 1 ibare war zaten kesinlikle bu urunu kullanmayi dusunuyorum almayi planliyorm onem gosterdigin icin tesekkurler (bu arada perfect te 900mg daha fazla glutamine war :evil: )sakin yanlis anlama dikkatle okuma meselesi alicam bn optimum...Bu arada kim bebek mamasi sewmezki :evil: :D

Bu ürün gerçekten number one!!!!

zfrskr dedi:
Quattroporte dedi:
Bu ürünü biraz araştırdım ve az önce internetten sipariş ettim. 2lbs olanı 90 ytl. Bakalım kaç günde gelicek??

Kullandıktan sonraki yorumunuz çok önemli,çünkü takdir edilen ve az bulunan bi ürün,diğer ürünler gibi çok kullananı olmadığı için tecrübe etmişlerden duyup öğrenmek şansı fazla olmuyor,yorumunuzu merakla beklicez :)
Zafer ben bu ürünü kullandım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin yalnız tr de biraz pahalı :?
Ben yurt dışından getirtmiştim ;)

tamam artik bu urunu alabilirm herkes mutlu bence onemli olan bu bu arada akillari karistirmak istemem ama nutrimex cok cok uygun fiyatli 3kg whey 79 ytl gibi bir fiyattan satisa sunmus Tr de suplementten dolayi Kure giden arkadaslara duyrulur 2 kutu creatine 30 m we benzeri seyler bu bi reklam deil arkadaslara abilere kardeslere duyru...saygilar

l30n66 dedi:
tamam artik bu urunu alabilirm herkes mutlu bence onemli olan bu bu arada akillari karistirmak istemem ama nutrimex cok cok uygun fiyatli 3kg whey 79 ytl gibi bir fiyattan satisa sunmus Tr de suplementten dolayi Kure giden arkadaslara duyrulur 2 kutu creatine 30 m we benzeri seyler bu bi reklam deil arkadaslara abilere kardeslere duyru...saygilar
onların son kuullanma mıyadı yaklasmıs bu duyuruda benden olsun :D

glutamının dunya uzerındeki satış fiyatlarına bakılacak olursa 3 kutu urun bu fiyata oldukça anlamsız geldi bana.saf glutamın olduguna kefil olacak biri varmı aranızda?fiyata kanmayın.3 kilo whey 79 ytl...burası türkiye!!!

Herkese meraba. Ben bilgisi olan arkadaşlarda mümkün olduğunca çabuk cevap rica edicem.

bu ürünün 2lbslik çikolata aromalısını SPORMARKETİM.COM diye bi siteden buldum. Site bayağı profesyonel ve güvenli görünüyo (müşteri hizmetleriyle de konuştum güvence veriyolar) fakat yine de sahte,kaçak vesaire ürünler hakkında ortada çok muhabbet döndüğünden dolayı bi endişe duyuyorum.

Bu sitenin ürünlerinin güveinilirliği hakkında bilgisi olan ya da bu ürünü daha önce bu siteden alan varsa ve bilgilendirirse sevinirim. İlgi ve yardıma şimdiden teşekkür...

''çalışın,çalışın :) ''

dostum alis-weris yapacagin yer gercekten onemli burda sana herhangi bi site yazamam we yanlista olur yanliz alis-weris yapcagin yere lutfen sor nere uretim diye zira benim bildigim kadariyla bulgar ve usa war..(urun cok ozel bence) ve bicok kisi cok memnun) we usa yin daha ustun oldugunu duydum...Forumdan Emrah aldi arkadasi bulursa o sana kesinlikle yardimici olcak ozellikle bu supplementi ciddi ciddi arastirmis...Saygilar...

whey protein tozcuklarımın içine gömülmüş bi adet ölçek buldum sorun çözüldü :lol: İlk protein tozum olur bu kadar :p :oops:

Bu ürün gözüm kapalı tavsiye edebileceğim ürünlerden biri.Bipro derken hardline Bipro dan bahsediyorsan bence bu ürünü tavsiye et daha iyi.

Şu an bu ürünün vanilyalısını kullanmaktayım. Tadi güzel ancak biraz hafif bir tadı olduğu için zaman zaman zor içtiğim oluyor. Ancak çikolata, çilek gibi daha yoğun aromalı ürünlerde bu sorunun olacağını zannetmiyorum...

double rich chocolate , hmm nefis , ney protein tozumu hayır hayır nesquik bu yaa ,süper kesinlikle tavsiye ederim.

Bu ürünün çok iyi olduğunu duydum fitness hocası arkadaşımdan!
Amerikada bir sitede bu ürünü buldum yakında uluslararası nakliyata başlıyacaklarını söylüyorlar

Back
Yukarı