creatin monohidrat farkettirmez zaten fazla.creatin mono haci için kullanılan bir ürün artık.eneri istiyorsan nox ürünü gerek.ama daha mono kullanmadan nox a gerk yok sabır.
daha önceki yazılarıma dikkat ettiysen ben zaten hep başlangıç olarak mono öneriyorum.fakat mononun su tuttugu bir gerçek.ve genelde hacim için kullanılıyor.hacimden kastımda zaten besinlerin daha iyi taşınıp vücudun kasların daha iyi beslenmesiydi.yoksa primo. susto. vurun derdim insanlara. enerji olayına gelirse çok düşük bir olay bence o.ve genelide placebo bence.ben vücudumu beslemesi için kullanıyorum monoyu.enerji için nox
bu tür ürünlerin kişiden kişiyee etkisinin farklılaştıgını en az bnenim kadar biliyorsun.daha fazla uzatmanın alemi varmı ? ben nox ürünlerini hissediyorum ve kahvenin bana verdiği enerji yanında hiç kalır. herkes kullansın monoyu su tutmaz vazgeçtim ama birisi su tuttum derse sana gitsin
ben her zaman lüksümmesela şu an ben:kalkar kalmaz gainer kahvaltı sonrası animal pak ant öncesi c4+aminox+taurine ant hemen sonra syntha 6+nitrotech+vpx glutamine bundan 1 saat sonra nitrotech gece yatarken glutamine+nutrex muscle infusion(umarım bir şey unutmamışımdır
) bu bitince sana söylediğim olayı gerçekleştiricem. sen sabah whey ant öncesi bcaa+kreatine ant sonrası whey+creatine al yeterli şimdilik