Optimum Whey Protein ve Alerji

Optimum Nutrition Whey Protein kullanmaya başladığımdan beri özellikle dudağımda ve bel kısmımda sinek sokması gibi kaşıntılı şişmeler oluşmaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir?

Protein dışında Asetil Karnitin,Çinko(Zinc 50 mg),Multivitamin,Omega3 balık yağı hapı,Gotu Kola,DHEA,Amino Asit kullanıyorum.

Bende öyle bir problem olmadı. Cildimde problem var ama kullanmaya başlamadan çok önce de vardı.

bende de olmadı 4kilo kadar içmişimdir bugüne kadar çok memnunum dün 2.3kg'lık yeni bi kutuyu aldım. Balık yağı yapabilir bi kes bakalım ne olucak ;)

Aslında balık yağı hapını çok uzun süredir kullanıyorum. Sütle beraber protein dişlerimde de garip bir kaşıntı yapıyor ama şişkinlik genelde hemen içtikten sonra değil gece yarısından sonra çıkıyor. Çok garip bir durum. Aslında kullandığımız hiçbir supplement üzerinde bence yeteri kadar araştırma yapılmamış. 900 gr olan bitmek üzere ben de 2.3 KG daha almıştım duruyor bakalım devam ederse ne yapacağım:(

Aslında balık yağı hapını çok uzun süredir kullanıyorum. Sütle beraber protein dişlerimde de garip bir kaşıntı yapıyor ama şişkinlik genelde hemen içtikten sonra değil gece yarısından sonra çıkıyor. Çok garip bir durum. Aslında kullandığımız hiçbir supplement üzerinde bence yeteri kadar araştırma yapılmamış. 900 gr olan bitmek üzere ben de 2.3 KG daha almıştım duruyor bakalım devam ederse ne yapacağım:(

Ürünü açmadıysan netten veya bi arkadaşına tanıdıgına stabilirsin. Eger actıysan sadece arkadaşına :D

Ürünü açmadıysan netten veya bi arkadaşına tanıdıgına stabilirsin. Eger actıysan sadece arkadaşına :D

Haklısın da:) Aslında ben kullanmak istiyorum. İnş. sebebini öğrenirim de sebep protein değildir. Bu arada boyum 1.88 kilom 98. Bu ürün daha fazla yağlanmama neden olur mu acaba:confused:

bende 10 15 kg kullandım nerdeyse hiç öyle bir sorunum olmadı ki ben dozu asırı asırı alıyorum hafif hafif sivilce oldu elbette ama oyle kasıntı sınek sokması gbi sivilceler olmadı :)

Zaten her protein tozunda hemen hemen şu yazar içerikte

ALLERGEN INFORMATION: Contains Milk And Soy (Lecithin) Ingredients.

Sizin bu maddelere alerjiniz olabilir o yüzden bir supplementi size uygun olup olmadığını araştırmadan kullanmayınız sonra supplementler suçlu oluyor ;)

Günde aldgın protein miktarına ve bir seferdeki ne kadar protein e bağlı bu ;)

Günde sadece 2 yemek kaşığı yağ yapar mı?:)

Zaten her protein tozunda hemen hemen şu yazar içerikte

ALLERGEN INFORMATION: Contains Milk And Soy (Lecithin) Ingredients.

Sizin bu maddelere alerjiniz olabilir o yüzden bir supplementi size uygun olup olmadığını araştırmadan kullanmayınız sonra supplementler suçlu oluyor ;)

Sütte problem yok. Lesitin de daha önce kullandım ve kullanıyorum halen. Bu aralar probiyotik hapı da alıyorum belki de o yapıyordur emin olamadım bir türlüduh Neyse ilginize teşekkür ederim;)

protein tozu kullanırken abarttığım dönemlerde benimde başıma gelmişti bu sorun kişiden kişiye göre değişiyor ama böyle bir problemin oluştuysa karaciğerin sinyal veriyor demektir b6-b12 kompleks vitamini c vitamin desteği kullanmalısın bol su tüketmelisin sorun devam ederse mutlaka milk thistle kullanmalısın

protein tozu kullanırken abarttığım dönemlerde benimde başıma gelmişti bu sorun kişiden kişiye göre değişiyor ama böyle bir problemin oluştuysa karaciğerin sinyal veriyor demektir b6-b12 kompleks vitamini c vitamin desteği kullanmalısın bol su tüketmelisin sorun devam ederse mutlaka milk thistle kullanmalısın

Ben de karaciğerimden şüpheleniyorum işin açığı:( Aşağıdaki vitamini kullanıyorum. B6-B12 vitaminleri fazlasıyla var ama nasılsa:....(

Cardio.jpg

Back
Yukarı