Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Nasıl yani ayna karşısında bariz fark görüyorum ben pazu da da var gibi fakat ölçtüğümde 35.5 çıkıyor ikiside yanlış ta ölçüyor olabilirimHicbi orantisizlik yok goruntude,sen takinti yapmissin
Genetik karın kaslarımda farkı hissettiren bir olay üst karın da kasın biri daha küçük ve orası için yapılacak birşey yok ama burada ki fark genetik olduğunu düşünmüyorumgenetiğini değiştiremezsin zaten, ayrıca anormal bir durum yok gayet iyi
Hayır boyut olarak farklılıktan bahsettim ben hacimleri farklı bunu nasıl giderebilirimgöğüs kasının ortasının boş olması 10 kilo kas alsanda arası kapanmaz buda genetik
Aynen sol daha büyük kalp olduğu için falan diyorlar etkisi olabilir tabii ama farkı en aza indirmek istiyorum pazu da biri daha sivri diğeri geniş gibi o şekilde bi fark var sivri olması için nasıl çalışmak gerek yumurta gibi yaniSol tarafin burdan daha buyuk gibi duruyor. Ama oda cok dikkat edilince belli oluyor yada ben oyle farkettim. Bardan ziyade dumbell la yaparsan antrenmani duzelme ihtimali var her tarafa esit kuvvet gidecek yani. Barla yaptigin zaman atiyorum sol tarafin gucluyse agirligin daha fazlasini sol tarafin tasir ister istemez buda sol tarafini daha da buyutur dumbell yapmani oneririm
Onun farkındayım ama güvercin göğsü olduğunu bilmiyordum nedir biraz bahseder misinizGogusunun ortasinda ki kemigi goruyormusun pectus carinatium halk adiyla guvercin gogus gogus kafesinde disari yumruk gibi bi cikinti oluyo 2.verdigin pozda daha cok belli
Onun farkındayım ama güvercin göğsü olduğunu bilmiyordum nedir biraz bahseder misiniz
Genetik birsey ayni sorun bende de var kilo aldikca kapaniyo kafana takma
Galaxy S6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyv. Güzel bilgiler hacim olarak fark kalmadı gibi ama o biceps tepeciği hala farklı biri daha sivri @yusufincikli tavsiyelerini denicemsenin ilgini çekebilir
Yağ oranı biraz daha aşağı çekmek istiyorum aslında şuan bulktayım. Yorumlar, tavsiyeler için teşekkürler.Herhangi bir ortantısızlık göremedim açıkçası, benze fazla detaylara takılıyorsun.
Aksine çok estetik vücudun var, tek eksiğin biraz daha fazla kütle, yağ oranın da düşük olduğu için çok iyi olacaktır.