Ortalama 9 aylık bir çalışma şuan definasyon dönemindeyim 1 ayım kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rednose7

Üye
Definasyon döneminin bitmesine 1-2 hafta kaldı ama hocam yanları eritemeyeceğimi söylüyo bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum :)

İlk resim 1 ay önce ondan sonraki 2 hafta önce son resimde bugün çekildi.

Eklentiler

• 1911736_10203087934375762_1918966899_n.jpg
    1911736_10203087934375762_1918966899_n.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 767
  • IMG_0612.JPG
    IMG_0612.JPG
    58,9 KB · Görüntüleme: 758
  • IMG_0842.JPG
    IMG_0842.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 734
Definasyon dönemi derken?Yanlış anlama hakaret amaçlı değil ama bence bu vücut hiç define görünmüyor?Yağ oranın yüksek gibi bu yağ oranını düşürene kadar fitness tarzı yani 1 saatten fazla süren çalışmalar yapmalısın

Definasyon dönemi derken?Yanlış anlama hakaret amaçlı değil ama bence bu vücut hiç define görünmüyor?Yağ oranın yüksek gibi bu yağ oranını düşürene kadar fitness tarzı yani 1 saatten fazla süren çalışmalar yapmalısın
Arkadaşım zaten bende define bir vücudum var demiyorum definasyon dönemindeyim daha bitmedi.

Resimler net olmadığından bir kaçtane daha foto ekledim. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• IMG_0862.JPG
    IMG_0862.JPG
    80,4 KB · Görüntüleme: 578
  • IMG_0863.JPG
    IMG_0863.JPG
    86,6 KB · Görüntüleme: 550
  • IMG_0865.JPG
    IMG_0865.JPG
    79,8 KB · Görüntüleme: 538
  • IMG_0862.JPG
    IMG_0862.JPG
    80,4 KB · Görüntüleme: 537
Son düzenleme:
Ölçüleri yazmayı unutmuşum 1 ay önceki (defnasyone girmeden önceki ölçülerim)
Kol 39
Omuz 126
Göğüs 112
Bel 93
Boy 182
kilo 84

Arkadaşım zaten bende define bir vücudum var demiyorum definasyon dönemindeyim daha bitmedi.
Definasyonunu devam ettir anlamında söyledim,eleştirmek istemedim en baştada yazdığım gibi.Ölçüler güzel dediğim giibi fitness tarzı en az 1 saat süre çalışmalar yapmalısın bence yağ oranın düşşün diye.

Mükemmel , bu spora emek zaman harcayan insanlara herzaman hayranlık duymuşumdur.EMeğinin karşılığını aynaya bakınca alıyorsun .

Fakat bu sporu yapanların amaçları farklılık gösterir , kimileri irilik - büyümek ister , kimileri plaj vücudu.BU kütle ile definasyona girdiğine göre aklıma 2 şey geliyor.

1. Plaj vücudu istiyorsun
2.İri bir vücut istiyorsun fakat kasların parçalanmadığı için moral eksikliği oluyor , kasları parçalayıp temiz bir büyüme gerçekleştirmek istiyorsun.

Eğer 1.Şık ise doğru yoldasın , definasyondan sonra parçaladığın kasların ile aynada daha mutlu olabilirsin.Fakat 2.şık ise definasyon için erken davranmışsın ,

Çok kaliteli bir beslenme ile irileşip , ardından definasyon yapman daha iyi olur gibi.

Unutma ki ilgi duyduğun spor dünyanın en zor sporu.İşin zorluğu spor salonunda yüzlerce kilo altına yatmak değil , aksine ağırlık kaldırmak insana zevk verir ... İşin zorluğu diğer kısımlar , yeme - içme - uyku ..

Definasyon bitince resimlerni bekliyorum.Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.İradene hakim ol

Mükemmel , bu spora emek zaman harcayan insanlara herzaman hayranlık duymuşumdur.EMeğinin karşılığını aynaya bakınca alıyorsun .

Fakat bu sporu yapanların amaçları farklılık gösterir , kimileri irilik - büyümek ister , kimileri plaj vücudu.BU kütle ile definasyona girdiğine göre aklıma 2 şey geliyor.

1. Plaj vücudu istiyorsun
2.İri bir vücut istiyorsun fakat kasların parçalanmadığı için moral eksikliği oluyor , kasları parçalayıp temiz bir büyüme gerçekleştirmek istiyorsun.

Eğer 1.Şık ise doğru yoldasın , definasyondan sonra parçaladığın kasların ile aynada daha mutlu olabilirsin.Fakat 2.şık ise definasyon için erken davranmışsın ,

Çok kaliteli bir beslenme ile irileşip , ardından definasyon yapman daha iyi olur gibi.

Unutma ki ilgi duyduğun spor dünyanın en zor sporu.İşin zorluğu spor salonunda yüzlerce kilo altına yatmak değil , aksine ağırlık kaldırmak insana zevk verir ... İşin zorluğu diğer kısımlar , yeme - içme - uyku ..

Definasyon bitince resimlerni bekliyorum.Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.İradene hakim ol
Ben yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten beni motive etti. Aslında definasyona başlarkenki amacım önce yağlarımdan kurtulmak bana herzaman yük oldular ne olursa olardan bir an önce kurtulmak istiyorum ve vücudum beni tatmin ederse kilomu korurum. Ama büyük ihtimalle bu yazı 1. şık gibi geçirip kışın temiz bir bulkla öbür yaza bomba gibi girmek istiyorum :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı