oyun salonundaki yumruk makinaları..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gqn

Üye
yeni açılan bi eğlence merkezindeki milletin yumruk attığı şey dikkatimi çekti yaklaştım... rekor kısmında 901 puan yazıyordu. aldım jetonu. 5 adım gerildim vücudumun bütün kuvvetini sağ yumruğumda hissettikten sonra tamm ortasına sağlam bi yumruk indirdim. ekranda 903 puan yazıyordu. amma havam oldu.. millet alkışladı. aaaa oda ne . suratımda acı ifadesini gören arkadaşım ? : " noldu lem"" dedi. bende çaktırmadan " yok bişi" dedim. sanki bileğimi artık hissetmiyor gibiydim.. eve gitim fena şişti . döndüremiyorum bile..

bi benzer olay daha başıma gelmişti. doktor ağrı kesiciyle merhem verip göndermişti. aynılarını gene kuullanıyorum.. tabi body hayatıma geçici bi süre ara vermek zorunda kaldım...

e bu 10 güne tekabül ediyor.. bu 10 günlük sürede her gün cardio ( koşu + bisiklet ) yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz.?

off yahu bizim gibi vgcilerin başına hep böylemi kazalar gelicek xd ilk salonda kazam kaşıma bench hafif düşerek sıyırtmıştı Xd Yarım Saat Öncede Salonda Bench Sehbasının Açısını Ayarlarken Vidayı Tam Geçirtememişim Sehbaya Oturdum Lap Diye Yere Düştü sehba Xd Tabiki Bende Xd
Ne Diyelim Tüm Vg Cilere Geçmiş Olsun :) :) :)

Gecmis olsun, dikkatli olmak ve onceden aleti tartacak vuruslar yapmak daha iyi olur..
Yok illa rekoru kıracagım diyorsanız önceden bilegi filan sarıpta vurmalı.. :)

Gerilerek atılan yumruklarında bileğin hakimiyeti kayboluyor.Düz tutamışsındır büyük ihtimal bileğini :)

Ayrıca bilek gider karizma baki kalır ;) Geçmiş olsun:)

Gerilerek atılan yumruklarında bileğin hakimiyeti kayboluyor.Düz tutamışsındır büyük ihtimal bileğini :)

Ayrıca bilek gider karizma baki kalır ;) Geçmiş olsun:)

hehe. evet bilek gitti ama milletin bakışları bi başkaydı :D. işin kötüsü işletmeciye yaramadı,, admalar sabahtan beri vuruyorlarmış; "" aga yürü gidek bu rekoru nasıl geçcez"" dediler :D

vallaha ne desem bilmiyorumki, ne kadar iyi olursan ol, iyininde iyisi vardır. boşuna yazık olmuş bileğine. bu gibi şeyleri(hava atmak,gösteriş yapmak) vücutçular yapmamalı. "bir vücutçunun, kendini ispatlayacağı tek kişi yine kendisi olmalıdır ( günümüzde 50 yaşındaki bir erkeğin bile sahip olduğu çocuksu komplexlerden kurtulmalıdır)". bilek gittiğine göre, ağırlık olarak yanlız ayak çalışabilirsin artık. elbete en azından bileğin iyileşene kadar cardiyo ve karın yapman yararına olacaktır.

Son düzenleme:
vallaha ne desem bilmiyorumki, ne kadar iyi olursan ol, iyininde iyisi vardır. boşuna yazık olmuş bileğine. bu gibi şeyleri(hava atmak,gösteriş yapmak) vücutçular yapmamalı. "bir vücutçunun, kendini ispatlayacağı tek kişi yine kendisi olmalıdır ( günümüzde 50 yaşındaki bir erkeğin bile sahip olduğu çocuksu komplexlerden kurtulmalıdır)". bilek gittiğine göre, ağırlık olarak yanlız ayak çalışabilirsin artık. elbete en azından bileğin iyileşene kadar cardiyo ve karın yapman yararına olacaktır.

Evet haklı olabilirsin , bu sporu sağlık için yapıyoruz . ama her sporun bi havası vardır kimisi futbol oynar kızlar futbol oynuyanları sever , kimisi tenis oynar zengin diye havası olur kimisi bodyci olur vucutu ve güçüyle havası olur . Umarım anlatabildim .

Evet haklı olabilirsin , bu sporu sağlık için yapıyoruz . ama her sporun bi havası vardır kimisi futbol oynar kızlar futbol oynuyanları sever , kimisi tenis oynar zengin diye havası olur kimisi bodyci olur vucutu ve güçüyle havası olur . Umarım anlatabildim .

olay hava atma olayı değil. zaten üzerimde kazak vardı. yani body yaptığım belli olmuıyordu. deneme amaçlı bi vurdum rekoru egale ettim :). oly bu yani. yoksa dar body giyip " çekilin ulen bodyci geldi"" diye gerilip vurmadım. tesadüf eseri vurdum.

hazır konu açılmışken.. kasmayalım aradaşlar. yani tamam herkezin hoşuna gider kaslı olmak., ama salonda kasmayın bari. görüyorum salonda adam şekilden şekile giriyor kollarını ( kanatları olmadıgı halde ) 20 cm yana açarak yürüyo... ne gerek... sporunuzu yapın. havanızı gerektiği yerde atarsınız salonlarda deil..

ne tesaduf bu konuyu gormem 2 gun once aksam abimin arkadaslari cagirdi bir torba var max. 977 yapmislar gecsen gecsen sen gecersin dediler is iddaaya da bindi biraz ust uste 3 kere denedi 2sinde gecti biri 977 981 digeri 988 yapti :))

not: makinenin basinda rekoru gecince odul veren gorevlinin surat ifadesini gormeniz lazimdi bu arada abim 6 yildir boks ile ugrasiyor

Son düzenleme:
O makinalar çok sakat.Arkadaş grubu olarak deneme yapıyoduk en son ve en sağlam ben vurdum rekor bendeydi o anlık gazla bidaha vurmak istedim bu sefer 3-4 adım gerildim sert vurmaya odaklandığım için isabeti unuttum. :)Yumruğum tam uç kısmına çarptı rezil olmayı boşver üstüne de bileğimi incittim :)

az kalmış sizin ben geçen 1.000 e vurdurdum ding diye ötüyo binde tabi bütün millette şaşkın şaşkın bakıyo :D

Back
Yukarı