gqn
Üye
yeni açılan bi eğlence merkezindeki milletin yumruk attığı şey dikkatimi çekti yaklaştım... rekor kısmında 901 puan yazıyordu. aldım jetonu. 5 adım gerildim vücudumun bütün kuvvetini sağ yumruğumda hissettikten sonra tamm ortasına sağlam bi yumruk indirdim. ekranda 903 puan yazıyordu. amma havam oldu.. millet alkışladı. aaaa oda ne . suratımda acı ifadesini gören arkadaşım ? : " noldu lem"" dedi. bende çaktırmadan " yok bişi" dedim. sanki bileğimi artık hissetmiyor gibiydim.. eve gitim fena şişti . döndüremiyorum bile..
bi benzer olay daha başıma gelmişti. doktor ağrı kesiciyle merhem verip göndermişti. aynılarını gene kuullanıyorum.. tabi body hayatıma geçici bi süre ara vermek zorunda kaldım...
e bu 10 güne tekabül ediyor.. bu 10 günlük sürede her gün cardio ( koşu + bisiklet ) yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz.?
bi benzer olay daha başıma gelmişti. doktor ağrı kesiciyle merhem verip göndermişti. aynılarını gene kuullanıyorum.. tabi body hayatıma geçici bi süre ara vermek zorunda kaldım...
e bu 10 güne tekabül ediyor.. bu 10 günlük sürede her gün cardio ( koşu + bisiklet ) yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz.?