herkes kendi fikirlerini söylemiş , birkaç yorum da ben katayım. açıkcası ben süt içmeyi çok severim. herşeyden öte çok lezzetli. ama son 2 senedir laktoz intöleransı mevzusu çok üzdü beni. artık bir bardak süt içsem 1 saat sonra tuvalete taşınıyorum. yoğurtta bu sıkıntı pek yok ama süt içince tabiri caizse yamuluyorum. onun için laktoz free sütleri tercih etmeye başladım. ki bu yeni çıkan üründe de laktoz yokmuş. o bakımdan ben bir artı puan aldı.
gelelim protein mevzusuna, adamlar baya baya normal sütün içine whey proteini eklemişler. bence girişimcilik açısından iyi bir düşünce. günlük ne kadar protein lazım , protein tozu zararlı mı gibi mevzulara hiç girmeyeceğim. ama protein tozu kullanmak isteyip ailesi izin vermeyen ya da protein tozuna trink şekilde para veremeyen arkadaşlar için harika olmuş. açıkcası ben antrenman günlerinde ve dışarıda geçirdiğim , beslenmeme dikkat edemediğim günlerde kullanabilirim.
adamlar resmen "koçum protein tozu almayın siz , biz size kakaolu bol proteinli shake inizi hazırladık.alın bunu için" diyor.
tahminimce mahalle marketleri pek satmaz ama spor salonlarının kantinlerinde en çok satılacak ürünlerden biri olacağı kesin.