Pınar katkısız ketçap

sailor16

Üye
100 g daki pınar katkısız ketçaptaki besin değerleri :

Enerji : 101kcal/423kj
Protenin : 1.2 g
Yağ : - (çok ilgincime gitti yağ hiç yok )
Karbonhidrat: 24

Karbonhidrat kaynağı olarak makarna yenilirken üzerine döküle bilirdiye düşünüyorum çünki yağ yok düşükte olsa karbonhidrat sağlar bize.Ayrıca makarnaylada pek bi güzel oluyor.hyper_

arkadaş onun sadece adı katkısız :) inanıyormusun katkısız olduğuna

aynen hep katkısız yazıyorlar ama ben ınanmıyorum kımseye herseyde katkı var bende tatın katkısızını alıyorum eskıden tat guzeldı sımdı ketcapın ıcıne su katıyorlar resmen damlıyordu :(

aynen hep katkısız yazıyorlar ama ben ınanmıyorum kımseye herseyde katkı var bende tatın katkısızını alıyorum eskıden tat guzeldı sımdı ketcapın ıcıne su katıyorlar resmen damlıyordu :(

kesinlikle sana katılıyorum küçükken tadına doyum olmazdı tad ketçapın ya, derler ya ne varsa eskilerde var

ketçap'a para verceğime salça yerim daha iyi

O katkı maddeleri hormonlara çok zarar veriyo gelişmenin önüne taş koyuyo bu nedenle katkılı madde tabi yiyceksiniz ama minimuma düşürmeye çalışın

Katkısız olmuş olsalar nasıl uzun raf ömrüne sahip olabilirler? :) Son kullanma tarihi yazan bütün mamüller katkı maddeli...

Markaları korumak gibi bi amacım yok ama benim bildiğim katkı maddesi koyupta katkısız yazamazlar bunu denetliyorlardır.Ayrıca bu keyçabın raf ömrü 1 sene kadar zaten geleneksel yapılan ketçapta 1 sene dayanıyor.

Back
Yukarı