Pınar Light Süt %0.1

Shredded

Yeni Üye
Değerler (100 ml için)

Enerji:33.3 kcal
Yağ: o.1g
K.hidrat : 5g
Protein: 3.1 g
Kalsiyum: 127

Eğer sabahları süt içmekte zorlanan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum hiç ağır değil.Su kadar rahat içiliyor içindeki yağ oranı sayesinde.
+Eğer meyvelerle karıştırırsanız tadı çok daha güzel oluyor.
Akşamları muzla mixere atıp içiyorum muhteşem bir tadı oluyor.Hiç ağır olmuyor düşük yağ oranı sayesinde.

Değerler (100 ml için)

Enerji:33.3 kcal
Yağ: o.1g
K.hidrat : 5g
Protein: 3.1 g
Kalsiyum: 127

Eğer sabahları süt içmekte zorlanan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum hiç ağır değil.Su kadar rahat içiliyor içindeki yağ oranı sayesinde.
+Eğer meyvelerle karıştırırsanız tadı çok daha güzel oluyor.
Akşamları muzla mixere atıp içiyorum muhteşem bir tadı oluyor.Hiç ağır olmuyor düşük yağ oranı sayesinde.
Nerede bulabilirim uygun fiyata bim,şok gibi yerlerde var mı?

yaw ona o kadar para vereceğinize a101 den 1.35 tl ye yarım yağlı birşah süt alın hem kalsiyum oranı çok daha fazla hemde daha ucuz 1.3 gr yağdan bi b.k olmaz :D o kadar paraya yazık . tabi zenginseniz orasını bilemem.

Süt ve süt ürünlerini illaki light almanıza gerek yok onlardan gelen yağ zararsızdır ,

Zaten endüstriyel sektör'de onların yağını alırlar, diğer ürünlerde kullanmak için yağdan arıtırlar ( peynir , kaşar peyniri ) vb gibi o yüzden illaki light süt veya light yoğurt tüketmenize gerek yok.

Back
Yukarı