Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pazartesi itibariyle forumdaki evde dumbell ile çalısma programına başlicam.
Salı günü alıcagım olculerle daha çok belli olacaktır ama göbek neredeyse tamamen eridi.Beli inceltip,gögusu olabildigince eritmek kaldı.
Makro Kontrolü yaptım.Bugun biraz az kalori almışım.Ara ögünü atladıgımdan oldu muhtemelen ama sorun şu ki,midem çok kücüldü ve inanılmaz kolay doyuyorum.
1000 kalıri almısım bugun ama suanda aşırı tok durumdayım.
Makro;
Yağ :20 g
Karbonhidrat :98 g
Protein :102 g
Kalori :955
Tebrikler kardeşim aynen devam Boyumuz birbirine yakın , 1.72 benimde. 88 Kg ile başlamıştım bugün itibariyle 78 kiloyum , ilk hedefim 75 ondan sonra bakacagız duruma göre 50.günüm
Tebrikler kardeşim aynen devam Boyumuz birbirine yakın , 1.72 benimde. 88 Kg ile başlamıştım bugün itibariyle 78 kiloyum , ilk hedefim 75 ondan sonra bakacagız duruma göre 50.günüm
olabildigince takip ediyorum zaten sizin konunuzuda
benden daha hızlı iniyorsunuz beni yakalicaksınız bu gidişle
benimde 53. gün bugün aynı anda baslamıs sayılırız
Yemek konusunda bende inanilmaz dikkatliyim
Ama pek spor yaptıgım soylenemez.Yarından itibaren spora da başlicam
Ikinci kez dün kacamak yaptim oda aile kahvaltisi sebebiyle ama makrolari dengede tuttum gunun devaminda.
Dünkü makro su sekilde;
Yağ : 49 g
Karbonhidrat :131 g
Protein :107 g
Kalori :1409
Benim makrolara benzer gayet guzel. Kahvaltıdan pek bi zarar gelmez ya , kaçamak yapilcaksa kahvaltida yapılsın erir bir sekilde bende dün künefe yedim 400 kusur kalori cok pişmanım