P90X Günlüğüm (Gün be gün resimli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AuSar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu unutma, motivasyon seni başlatır, kalp ve irade devam ettirir.
Haklısın, devam ediyorum umarım güzel olacak sonum[DOUBLEPOST=1384513341][/DOUBLEPOST]Sabah 2yumurta ile hazırlanmış Mantarlı Mısırlı omlet iki tam tahıllı ekmek üzerine krem peynirli
Ara öğün iki muz, bir avuç fındık, bir ölçek protein tozunu sütle mixerden geçirdim
Saat bir de iki tane havuç
Okulda yemek yiyeceğim
Ara öğün olarak da akşam üstü bir elma

Bugün 26.günü tamamladım arkadaşlar. Değerlerimdeki son durum araşıdaki gibi;
Başlangıç Değerlerim Şimdiki Değerler
Boy:1.71 ---- -------------> 1.71
Kilo:80.1 ---- ------ -------> 76.4
Yağ oranı:24.5 ------- -------> 23.3
Kas Oranı:39.7 ------- -------> 40.5
[DOUBLEPOST=1384545126][/DOUBLEPOST]
Bnce corn flakesi çıkar yerine salata falan ye
Değerler yukarıdaki gibi

İş sebebi ile cumartesi günü 3porsiyon iskender yedim sadece etini ve yoğurdunu
Pazar günü bruncha katıldım. Gerçekten çok sağlam yedim ama ekmek yemedim. 4 yumurta bir dünya peynir ve Jambon

İş sebebi ile cumartesi günü 3porsiyon iskender yedim sadece etini ve yoğurdunu
Pazar günü bruncha katıldım. Gerçekten çok sağlam yedim ama ekmek yemedim. 4 yumurta bir dünya peynir ve Jambon
Arada bişe olmaz , bn.napım evde haftada 2 kere mangal yakıyorlar:( önemli olan o kaçamagın devamını getirmemek

Arada bişe olmaz , bn.napım evde haftada 2 kere mangal yakıyorlar:( önemli olan o kaçamagın devamını getirmemek
Haklısın bundan sonrası için sıkıntı olmaz aynı şekilde devam edeceğim. Kaçamaklar lazım :) Sende dikkat etmelisin, gerçi ekmeksiz yediğin sürece sıkıntı olmaz bence

Haklısın bundan sonrası için sıkıntı olmaz aynı şekilde devam edeceğim. Kaçamaklar lazım :) Sende dikkat etmelisin, gerçi ekmeksiz yediğin sürece sıkıntı olmaz bence
ekmekside yenmiyor ya ekmeğ, yağlıyorlar:D,bide et veya tavuk yağlı oluyor onun için yememem daha iyi ,yersem mangaldaa kendimi tutamıyorum:d

Pazartesi-Salı-Çarşamba
Sabah: Kavrulmuş yumurtalı pırasa, 2dilim tam tahıllı ekmek üzerine krem peynir
Ara öğün: Muz, badem, süt shake yapıp içiyorum
Öğlen: 4Köfte ve 1 dilim krempeynirli tam tahıllı ekmek
Ara öğün: Muz, elma, portakal, badem günü sonlandırana kadar aralıklarla yedim.
Akşamları P90X programıma devam edip, bir ölçek protein tozu alıyorum akabinde.

Sınav haftası olduğu için pekte düzenli geçmedi iki haftam ama sporu sadece geçen hafta 2-3 gün aksattım. Son senem vizelere kasmam gerekiyordu.

Şaka maka 31. güne geldik. Sabah kahvaltısı 2 yumurtalı kavrulmuş pırasa, iki dilim tam tahıllı ekmek krem peynirli, bir kaşık bal. Saat 12 gibi 5 km yürüyüşe çıkacağım. geldiğimde p90x yapacağım. Protein tozunu alır istanbula geçerim. Öğlen için harika bir ton balıklı salatam var dolapta, dün kız arkadaşımın hazırladığı onu yiyeceğim. Akşam muz badem sütle mix yapacağım.

34. Günün sonuna gelmiş bulunuyorum. İki gündür biraz abarttım. Dün 3 dilim pizza yedim. Bugün 3 dilim börek yedim. Pişman değilim :) Ama uzun süre bir daha yapmayacağım bunu. Fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum.
Fotoğraflar

Gaza gelip kolumu da çektim :D Gülüp geçebilirsiniz ama ben zevk aldım. ;)

Aslında beslenme programınızda da çok göze batan bir şey yok.Ancak affınıza sığınarak birkaç eleştiride bulunmak istiyorum.Sizin boyunuza göre kilonuz aşırı fazla değil ama yağ oranınız yüksek görünüyor.P90x piyasadaki en iyi antrenman programlarından biri.Ancak yine de sizin için ne kadar gerekli ? Çünkü p90x 90 günde kas kütlesi koymayı ve yağ yakımını hedefliyor.Size insanity'i öneririm.Cardio bakımından farkı göreceksiniz.Sizin için daha gerekli olduğunu söyleyebilirim.60 günlük bir insanity sürecinin ardından p90x ile kas kütlesi koymaya çalışırsanız daha olumlu sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.İyi sporlar.

Aslında beslenme programınızda da çok göze batan bir şey yok.Ancak affınıza sığınarak birkaç eleştiride bulunmak istiyorum.Sizin boyunuza göre kilonuz aşırı fazla değil ama yağ oranınız yüksek görünüyor.P90x piyasadaki en iyi antrenman programlarından biri.Ancak yine de sizin için ne kadar gerekli ? Çünkü p90x 90 günde kas kütlesi koymayı ve yağ yakımını hedefliyor.Size insanity'i öneririm.Cardio bakımından farkı göreceksiniz.Sizin için daha gerekli olduğunu söyleyebilirim.60 günlük bir insanity sürecinin ardından p90x ile kas kütlesi koymaya çalışırsanız daha olumlu sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.İyi sporlar.
İlgilendiğiniz ve eleştiride bulunduğunuz için özellikle teşekür ediyorum. Ben ise 2 kere P90X'i bitirmeyi planlıyordum. Yaza kadar iki kere rahatlıkla bitirebiliyorum. Ayrıca kas kütlesindeki artışın yağ yakımını hızlandırdığını duymuştum. Son soru olarak insanity ve P90x harmanlanabilir mi dersiniz?

Ayrıca P90X'i bitirip, 60 günlük insanity yapıp arkasından P90x'i tekrar bitirmem tam olarak Haziran 15'e kadar sürüyor. Yani P90X, İnsanity ve sonrasında tekrar P90X ile sağlam bir vücuda ulaşırım diye düşünüyorum, toplamda 26 Hafta sonra.

P90x i nerden temin ettiniz?
Ve içeriğini soylermisiniz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uuvbg.png
uuvbg.png
[/url][/IMG]
İlgilendiğiniz ve eleştiride bulunduğunuz için özellikle teşekür ediyorum. Ben ise 2 kere P90X'i bitirmeyi planlıyordum. Yaza kadar iki kere rahatlıkla bitirebiliyorum. Ayrıca kas kütlesindeki artışın yağ yakımını hızlandırdığını duymuştum. Son soru olarak insanity ve P90x harmanlanabilir mi dersiniz?
Tabiki harmanlanabilir.Hatta sırf bunun için özel oluşturulmuş "P90x hybrid İnsanity" diye bir program var.Uygulanışı ile ilgili günlük programın resmini koyayım buraya.Yardımcı olmuş olur size.

uuvbg.png
uuvbg.png
[/url][/IMG]
Tabiki harmanlanabilir.Hatta sırf bunun için özel oluşturulmuş "P90x hybrid İnsanity" diye bir program var.Uygulanışı ile ilgili günlük programın resmini koyayım buraya.Yardımcı olmuş olur size.
[DOUBLEPOST=1385304749][/DOUBLEPOST]arkadaşlar p 90x videolarını nereden bulabiliriz ben tam manasıyla bulamıyorum youtube de var ama pek anlayamadım kapı barı barfiksi şartmı p90x de yardımcı olurmusunuz ?

Videoları ben zamundadan torrent aracılığıyla indirdim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uuvbg.png
uuvbg.png
[/url][/IMG]
Sence yeniden mi başlamam gerekir kaldığım yerden devam mı etmeliyim?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah kahvaltı: 2kızarmış ekmek + Peynir + Yumurta
Ara öğün: 1Kase Yoğurt + 70-80gr Lor peynir

Öğleden sonra: Dolu bir tabak kıymalı karnıbahar + 1kase yoğurt + havuç salatası
Akşam:Tek servislik pastanın yarısı

Günlük aldığım besin değerleri
Yağ: 43.28
Karb: 115.56
Protein: 100.36
Kalori: 1233kcal

Antrenman: Insanity Plyometrics Cardio + Back and Biceps + Ab ripper
Antrenman sonrası: 2 Porsiyon Protein tozu

Akşam yine dayanamayıp kaçamak yaptım :) Aşırı derece canım çekmişti. Pişman değilim. Kalori bana çok düşük geldi ancak gün içerisinde herhangi bir açlık hissim olmuyor.

Back
Yukarı