Haklısın, devam ediyorum umarım güzel olacak sonum[DOUBLEPOST=1384513341][/DOUBLEPOST]Sabah 2yumurta ile hazırlanmış Mantarlı Mısırlı omlet iki tam tahıllı ekmek üzerine krem peynirlibunu unutma, motivasyon seni başlatır, kalp ve irade devam ettirir.
Değerler yukarıdaki gibiBnce corn flakesi çıkar yerine salata falan ye
Arada bişe olmaz , bn.napım evde haftada 2 kere mangal yakıyorlarİş sebebi ile cumartesi günü 3porsiyon iskender yedim sadece etini ve yoğurdunu
Pazar günü bruncha katıldım. Gerçekten çok sağlam yedim ama ekmek yemedim. 4 yumurta bir dünya peynir ve Jambon
Haklısın bundan sonrası için sıkıntı olmaz aynı şekilde devam edeceğim. Kaçamaklar lazımArada bişe olmaz , bn.napım evde haftada 2 kere mangal yakıyorlarönemli olan o kaçamagın devamını getirmemek
ekmekside yenmiyor ya ekmeğ, yağlıyorlarHaklısın bundan sonrası için sıkıntı olmaz aynı şekilde devam edeceğim. Kaçamaklar lazımSende dikkat etmelisin, gerçi ekmeksiz yediğin sürece sıkıntı olmaz bence
İlgilendiğiniz ve eleştiride bulunduğunuz için özellikle teşekür ediyorum. Ben ise 2 kere P90X'i bitirmeyi planlıyordum. Yaza kadar iki kere rahatlıkla bitirebiliyorum. Ayrıca kas kütlesindeki artışın yağ yakımını hızlandırdığını duymuştum. Son soru olarak insanity ve P90x harmanlanabilir mi dersiniz?Aslında beslenme programınızda da çok göze batan bir şey yok.Ancak affınıza sığınarak birkaç eleştiride bulunmak istiyorum.Sizin boyunuza göre kilonuz aşırı fazla değil ama yağ oranınız yüksek görünüyor.P90x piyasadaki en iyi antrenman programlarından biri.Ancak yine de sizin için ne kadar gerekli ? Çünkü p90x 90 günde kas kütlesi koymayı ve yağ yakımını hedefliyor.Size insanity'i öneririm.Cardio bakımından farkı göreceksiniz.Sizin için daha gerekli olduğunu söyleyebilirim.60 günlük bir insanity sürecinin ardından p90x ile kas kütlesi koymaya çalışırsanız daha olumlu sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.İyi sporlar.
Tabiki harmanlanabilir.Hatta sırf bunun için özel oluşturulmuş "P90x hybrid İnsanity" diye bir program var.Uygulanışı ile ilgili günlük programın resmini koyayım buraya.Yardımcı olmuş olur size.İlgilendiğiniz ve eleştiride bulunduğunuz için özellikle teşekür ediyorum. Ben ise 2 kere P90X'i bitirmeyi planlıyordum. Yaza kadar iki kere rahatlıkla bitirebiliyorum. Ayrıca kas kütlesindeki artışın yağ yakımını hızlandırdığını duymuştum. Son soru olarak insanity ve P90x harmanlanabilir mi dersiniz?
[DOUBLEPOST=1385304749][/DOUBLEPOST]arkadaşlar p 90x videolarını nereden bulabiliriz ben tam manasıyla bulamıyorum youtube de var ama pek anlayamadım kapı barı barfiksi şartmı p90x de yardımcı olurmusunuz ?
[/url][/IMG]![]()
Tabiki harmanlanabilir.Hatta sırf bunun için özel oluşturulmuş "P90x hybrid İnsanity" diye bir program var.Uygulanışı ile ilgili günlük programın resmini koyayım buraya.Yardımcı olmuş olur size.
Sence yeniden mi başlamam gerekir kaldığım yerden devam mı etmeliyim?
[/url][/IMG]![]()
Tabiki harmanlanabilir.Hatta sırf bunun için özel oluşturulmuş "P90x hybrid İnsanity" diye bir program var.Uygulanışı ile ilgili günlük programın resmini koyayım buraya.Yardımcı olmuş olur size.