yaş 16
boy 165
kilo 62
bilgisayar dükkanında calısıyorum onun icin cogu zamanımı oturarak geciriyorum ve her zaman spor yapmam mümkün degil onun icin akşamları spor yapabilirim(dükkandan saat 8 gibi cıkıyorum) ve bu şartlarda bana en iyi gidecek sey p90x dir programı edindim ve sıra geldi beslenme listesine listeyi forumda geçirdigim 4 günün sonunda hazırladım her forumu dolaşıp bilgiler alarak yapdım ve sizden fikirlerinizi,benim eksikliklerimi belirtmenizi rica ediyorum
8.30----Sabah
Yarım litre su
4 yumurta (1 tanesini sarısıyla beraber 3 tanesinin sadece beyazı
50 gram civarı light beyaz peynir//100 gram lor peyniride olur
Light süt 1 bardak
1 domates,biber,salatalık
12.30----Öglen
Bir tabak makarna üzerine ton balıgı eklenmis sekilde (bir ton balıgı kutusunun yarısını eklesem sorun olur mu ve makarnayı yağda yapmıcam sadece haşlayıp öyle yiyecem ha arada üzerinde yogurt da dökebilirim
)
1 elma
20.30---Akşam
2 parça ızgara üzerinde tavuk
Biraz sebze yemeği (akşam evde ne pişmişse)
1 kase yogurt
Salata icinde yağ ve tuz yok
21.30----P90xden önce 1 avuç (badem,fındık,ceviz,fıstık,beyaz leblebi karışımı)
----P90x bitiminden sonra 1 muz 6 çilek ve 1 çay bardagı light sütü blender dan geçirip içicem
22:30---bulundugum şehrin etrafında uzun bir koşu bu koşu hafif tempoda olacak
00:30Yatarken
1 kibrit kutusu büyüklügünde light beyaz peynir
Simdi hergün aynı diyetle beslenmeyip mesela Pazar günü bu diyete uyup Salı günü sabahında yulafla sütü karıştırıp 1 kase yersem ögle yemeginde ise makarnalı ton balıgı yerine 1 kase nohut yemegi yersem sorun olurmu p90x icin
Ha günlük 5 litre su iciyorum bir sorun olurmu
boy 165
kilo 62
bilgisayar dükkanında calısıyorum onun icin cogu zamanımı oturarak geciriyorum ve her zaman spor yapmam mümkün degil onun icin akşamları spor yapabilirim(dükkandan saat 8 gibi cıkıyorum) ve bu şartlarda bana en iyi gidecek sey p90x dir programı edindim ve sıra geldi beslenme listesine listeyi forumda geçirdigim 4 günün sonunda hazırladım her forumu dolaşıp bilgiler alarak yapdım ve sizden fikirlerinizi,benim eksikliklerimi belirtmenizi rica ediyorum

8.30----Sabah
Yarım litre su
4 yumurta (1 tanesini sarısıyla beraber 3 tanesinin sadece beyazı
50 gram civarı light beyaz peynir//100 gram lor peyniride olur
Light süt 1 bardak
1 domates,biber,salatalık
12.30----Öglen
Bir tabak makarna üzerine ton balıgı eklenmis sekilde (bir ton balıgı kutusunun yarısını eklesem sorun olur mu ve makarnayı yağda yapmıcam sadece haşlayıp öyle yiyecem ha arada üzerinde yogurt da dökebilirim

1 elma
20.30---Akşam
2 parça ızgara üzerinde tavuk
Biraz sebze yemeği (akşam evde ne pişmişse)
1 kase yogurt
Salata icinde yağ ve tuz yok
21.30----P90xden önce 1 avuç (badem,fındık,ceviz,fıstık,beyaz leblebi karışımı)
----P90x bitiminden sonra 1 muz 6 çilek ve 1 çay bardagı light sütü blender dan geçirip içicem
22:30---bulundugum şehrin etrafında uzun bir koşu bu koşu hafif tempoda olacak
00:30Yatarken
1 kibrit kutusu büyüklügünde light beyaz peynir
Simdi hergün aynı diyetle beslenmeyip mesela Pazar günü bu diyete uyup Salı günü sabahında yulafla sütü karıştırıp 1 kase yersem ögle yemeginde ise makarnalı ton balıgı yerine 1 kase nohut yemegi yersem sorun olurmu p90x icin
Ha günlük 5 litre su iciyorum bir sorun olurmu