P90x

byzkyldz

Üye
Arkadaslar p90x programı hakkında ne dusunuyosunuz? Bu programla yaptığınız vucudu spor salonunda 1-2 yilda anca yaparsiniz diyolar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

p90x sadik kalabilirsen guzel bir yol ama sart degil. spor salonu uyeligi de isini gorur. en azindan sosyallesirsin. ben imkanim olsa evde calismak yerine yine spor salonunu tercih ederim.

Salona gidiyorum zaten de p90x bu kadar kısa zamanda böyle güzel şeyler vaat ediyosa neden olmasın diye düşündüm. Baya zormuş. 3 ay salonu bırakıp p90x yapip sonra tekrar devam etsem salona diye düşündüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beslenmene spor salonuna uykuna ve nefsini tutabilip seker hamur isinden uzak durursan spor salonunda daha iyisini yapabilirsin.

spora p90x yaparak başladım yaklaşık olarak 7 8 ay sadece p90x yaptım
bana çok şeyler kazandırdı
özellikle yağ yakımı konusunda çok etkilidir çünkü içerisinde hiç bir programda olamayacak zorlukta kardiyo programları var
ilk başlayan biri o kardiyoların sonunu getiremez hele yogayı hayatta yapamaz en fazla 30 dk dayanabilir
p90x ile kısa zamanda muazzam değişiklik yaşayanların bir kısmı genetik olarak iyidir, bir kısmının da geçmişte spor tecrübesi olduğu için daha hızlı etki etmiştir
kas yapmak hacim yapmak için p90x doğru bir seçim değil ancak fazla spor tecrübesi olmayan ve yağ yakmak isteyen biri için kesinlikle öneririm
hareket modellerini tanıtıyor size,az set fazla hareket var devamlı aynı şeyleri yaptırmıyor sürekli farklı bir şeyler yapıyorsunuz
hele bir bayan içinse hayatının sonuna kadar p90x yapmasını tavsiye ederim

salonda gayet güzel çalışıyorum kaslar içinde. yağ yakma için bilemiyorum ya.. bu program yağ yakmada mükemmel

Aslında demek istediğim, ağırlık antremanına yönelmen, p90x evet yağ yakımında etkili olabilir ama asla squat içeren bir ağırlık antremanının yerini tutmaz.

ağırlık antremanına yönelip ne yapacak,bayanların 1. önceliği her zaman yağ yakmadır
squat hareketi zaten p90x içerisinde çeşitli varyasyonlarıyla var,eğer bir powerlifter olmayı düşünmüyorsa zaten ona yetecek bu

ağırlık antremanına yönelip ne yapacak,bayanların 1. önceliği her zaman yağ yakmadır
squat hareketi zaten p90x içerisinde çeşitli varyasyonlarıyla var,eğer bir powerlifter olmayı düşünmüyorsa zaten ona yetecek bu

Kesinlikle katılmıyorum, her squat yapan ve her ağırlık kaldıran powerlifter olmuyor. Düzgün bir beslenmeyle ve iyi kombine edilmiş bir ağırlık antremanı hem yağ yakmaya hem de kas küstlesini arttırmaya yardımcı olabilir. Eğer obez değilsen en büyük hata önceliği yağ yakımına vermektir bence kas kütlesini arttırırsa yağ zaten uzun vadede gider. Ben p90x ise yaramaz demiyorum, ağrılık antremanı yapma imkanın varsa öncelik ağırlık antremanı olmalı.

p90x zaten bir ağırlık antremanı kardeşim
sadece içerisinde kardiyolar ile birleştirilmiştir
spor salonunda senin yapmadığın kadar squat hareketi var içerisinde
p90xi spora yeni başlıyan birinin tam hakkıyla yapması çok zordur bir çok hareketi es geçecek
bu program vakit kaybı değil tam tersi vakit kazancıdır,spor salonunda 1 yıl spor yaparak geçireceği zaman ile p90x yaparak geçireceği zaman arasında
hem estetik hem dayanıklılık hemde kas kütlesi olarak ciddi fark olacaktır[DOUBLEPOST=1482086313][/DOUBLEPOST]p90x bacak sırt antremanından bir örnek
bu program harici diğer programlarda da squat ve bacak bölgesini yoğun bir şekilde çalıştıran hareketler var
calf raise squat
wall squats
single leg wall squat
dead lift squats
siber speed squats
bu yazdıklarım sadece 1 günün programındaki hareketler

Son düzenleme:
Back
Yukarı