Parçalı ve Yağsız Olmak İstiyorum?

Öncelikle selamun aleyküm,
Boyuma oranla çok zayıf biriyim. Ancak kilo almak istemiyorum. Belin ve bacaklarının ince olup omzunun geniş olması çok harika görünüyor.
Neyse, ben parçalı ve damarlı görünmek istiyorum. Zayıfım ancak karın kasım Yok, damarlarım belli belirsiz...
Ne yapmam lazım damar ve karın kası için mesela? Kilo al diyenler var da kilo alırsam yaglanırım ve kilo alıp belimin ve bacagimin büyümesini istemiyorum

Mekik çekmek bir zaman ve enerji ziyanı, karın kasını güçlendiren iki tane hareket var sadece, bunlar: Plank ve Cable Crunch. Bol bol bu iki hareketi yapacaksın. Yine haftada 4-5 saat bol bol kardiyo yapacaksın. Basit karbonhidrat ve şeker tüketmeyeceksin. Ve yine haftanın en az 2 günü temel hareketlerden oluşan orta seviye bir full body programı yapacaksın, yapmazsan bir boka benzemezsin.
Bu söylediklerimi istikrarlı bir şekilde yaparsan 3 ayda “plaj vücudu” diye tabir edilen dikkat çekici karın kaslarına sahip olabilirsin.

Mekik çekmek bir zaman ve enerji ziyanı, karın kasını güçlendiren iki tane hareket var sadece, bunlar: Plank ve Cable Crunch. Bol bol bu iki hareketi yapacaksın. Yine haftada 4-5 saat bol bol kardiyo yapacaksın. Basit karbonhidrat ve şeker tüketmeyeceksin. Ve yine haftanın en az 2 günü temel hareketlerden oluşan orta seviye bir full body programı yapacaksın, yapmazsan bir boka benzemezsin.
Bu söylediklerimi istikrarlı bir şekilde yaparsan 3 ayda “plaj vücudu” diye tabir edilen dikkat çekici karın kaslarına sahip olabilirsin.
Teşekkürler ancak ben zaten bir hayli zayıf biriyim. Kardio yaparsam zayıflarım. Daha da zayıf gorunurum ?

Back
Yukarı