Para sıkıntısı olmıyan hangi protein tozu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Markus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Markus

Üye
Para sıkıntısı olmyan ekonomik açıdan iyi olduğumu düşünerek hangi protein tozunu önerirsiniz?

-Weider Premium Whey
-Muscletech Nitrotech
-Bsn Syntha-6

-3ü arasında kaldım acaba sizinde önerebilcekleriniz var mı

1.5 senedir bu sporu yapıyorum yaş 17

Kendi gereksinimlerine göre tercih edeceksin. Karbonhidrat, protein, yağ, aminoasitler vs. hangilerine ne kadar ihteyac duyuyosan ona göre tercih yap

Herkes weider premium whey diyor ama syntha 6 da farklı bi stil, muscletechde reklam olarak çok ilgi çekiyo kullanmak istiyor insan

para sıkıntısı olmayann bence iyi sonuç alabileceğin twinlab,optimum,gaspari,dymatize tarzı ürünler var. fiyatlar ortalama aynı.weider hiç kullanmadımm. sebep fiyatt:D:D::D onne abi arabamı alıyoruz. altı üstü protein tozu içecezz gidecek=)

"olağanüstü" diyene inanma
altı üstü bir protein tozu bunlar, mucize ya da olağanüstü filan değil....

- ben ölçek içindeki protein miktarına (yani ölçek 40 gr, protein miktarı 20gr ise ordan uzaklaşıyorum, ama ölçek 30gr protein miktarı ise 25gr ise o toza sıcak bakıyorum)
- ve glutamin var mı ona bakıyorum,
- son olarak da leucine miktarı hangisinde yüksekse...
- haaa bir de BB sitesindeki değerlendirme puanına :D

savaşa aynen katılıyorum. leucine almıyorsan bu işi yapmıyorsundur.:D bunu söyleyen almanya şampiyonu murat demir=) kaliteli whey vardır olağanüstü yoktur bencede=)

bence psikolojik.ben amerika dönüşü 5 tane 1.8 lik getirdim. vitamin shoppe den almıştım ama hiç bişeye yaramadı. ondan sonra bi ulitimate attım varya deli oldu:D

Back
Yukarı