Paraklit - Beslenme Günlüğüm

Paraklit

Üye
Bu konu ve başlık altında beslenme günlüğümü paylaşacağım;
Başlangıç : 21.07.2019 Pazar
Boy : 180
Kilo : 120
Sabah : İki dilim kepek ekmeği, şekersiz çay, domates, peynir.
Öğlen : Mısır patlağı, 100 gram haşlama tavuk göğüsü, ayran.
Akşam : Meyve, süt.
Ara Öğün : Çizi, ayran.

Her hafta değişecek hocam.

Amacınız ve hedefiniz doğrultusunda daha güzel bir program yada beslenme şekli uygulayabilirsin.Bu programa her öğün bulgur ve sabahları yulaf+süt ekleyebilirsiniz.Bulgur ve yulaf hem yağ yakımı hep bulk dönemi için kullanılabilir.Her amaca uygundur

Her hafta değişecek hocam.
her hafta değişse bile bence bazı şeyler sabit kalmalı diye düşünüyorum. örneğin sen 50 gram protein almak istiyorsan bir öğünde mesela bir hafta 200 gr tavuk başka hafta 200 gr et yersin bunun gibi veya bir hafta bulgur bir hafta pirinç fakat çizi ayran gibi ara öğünler bence pek faydalı değil bunun yerine kuruyemiş vs yiyebilirsin. Siz bilirsiniz tabi.

her hafta değişse bile bence bazı şeyler sabit kalmalı diye düşünüyorum. örneğin sen 50 gram protein almak istiyorsan bir öğünde mesela bir hafta 200 gr tavuk başka hafta 200 gr et yersin bunun gibi veya bir hafta bulgur bir hafta pirinç fakat çizi ayran gibi ara öğünler bence pek faydalı değil bunun yerine kuruyemiş vs yiyebilirsin. Siz bilirsiniz tabi.
Kuruyemişi değerlendireceğim.[DOUBLEPOST=1563869047][/DOUBLEPOST]
Amacınız ve hedefiniz doğrultusunda daha güzel bir program yada beslenme şekli uygulayabilirsin.Bu programa her öğün bulgur ve sabahları yulaf+süt ekleyebilirsiniz.Bulgur ve yulaf hem yağ yakımı hep bulk dönemi için kullanılabilir.Her amaca uygundur
Önerilerinizi değerlendireceğim.

Sabah için 1 tam olmak üzere 3 yumurta ekledim.Gün içinde de acıktıkça kuruyemiş ekledim.

Tavuk göğsünü 250 grama çıkardım.

Back
Yukarı