Parfüm alınırken nelere dikkat edilmeli? Dünya'da en çok tercih edilen parfümler

Hangisinin kokusu hosuna gittiyse onu al tabiki markası v.s. belli olan,ama bildiğim kadarıyla önemli olan teninizle uyumu.Esmer tenlilerde baharatlı parfümlerin daha uyumlu oldugu gibi.
Parfümü banyodan çıktıktan sonra kullanın.Yani elbiseleri giydikten sonra degil.

Ayrıca Fahrenheit+ Davidoff+Armani Black kokusunu alınca kızların üstünüze atlamadıkları kalıyor.hyper_ Bircok kız üzerinde denenmiştir:evil:

ben öğrenciyim parfüme ayırabileceğim maksimum fiyat 50 60 civarı ama istediğim parfüm özelliği şu = okulda merdivenden çıkarken birileri bakınsın etrafa kimden geliyor bu koku diye öyle bir parfüm varsa sevinirim fiyatı zorlarım biraz tabi :) şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

istediğin gibi kokması için eau de toilette değil eau de parfum almalısın..çok az markada var ben dior homme instense kullanıyorum ve çok memnunum costume national da var eau de parfum olarak:) ayrıva yves saint lauren lerde gayet kalıcı ve buram buram yayılıyo

yazın ağır kaçtığını düşünsemde en favori kokumdur fahrenheit bazı yazlar değiştirdiğim olmuştur bu yaz diesel fuel for life deniyorum gayet tatminkar bir koku fahrenheit etkisi yapmasada güzel tepkiler alıyorum şahsen :)

Back
Yukarı