Parmak şınavı ? Yardım

Merhaba abilerim . Bi kaç aydır koşu şıunav mekik barfix çekiyorum . Şınavım 4 şınavdı 47 şınava çıkardım . Barfix 2 di 8 e çıkardım . Şimdi şınav oldukça kolay geliyor ve hemen bırakasım geliyor devam ettiremiyorum nedense . Şimndi sise sorum olucak 3 parmak ile başlayıp tek parmağa kadar gitmek istiyorum . Bu arada çektiğim şınavların hepsi tamamiyle nizami yere değerek yavaş bi şekilde ( hızlı da oluyor ) . Bana parmaklarımı güçlendirmek için tavsiyeler verirmisiniz. Salona gitmiyorum dumbell kullanmıyorum . Bu el makası kullanmayı düşünüyorum ama faydası olurmu bilekler parmaklar felan bi yardımcı olursanız sevinirim . Bu arada yaşım 15 boy 1.65

Yaptığın antrenmana yoğunlaş ona göre hareket et bunlar küçük hevesler yaparsın biter , antrenamanlar sıkı olsun , parmak için ayrı bi materyal almak saçma olur , 5 parmakla şınav ve barfikte tek kolla dur bunlar yeterli olucaktır.

Sirt cantasini doldur, onunla sinav cek, kolay geldikce agirligi arttir,

tek parmak su bu bos isler, yukarida yaptigim sekilde devam et

Parmaklarını güçlendirmek istiyorsan senin dediğin gibi parmak şınavı çek.Ben de hemen etki gösterdi.Sen her ihtimale karşı 5 parmakla başla sıkıntı çıkmasın yavaş yavaş düşürürsün direk 3 parmaktan başlama.

Back
Yukarı