Parmakları güçlendirmek İçin Ne Yapmam Lazım ? (Parmak Üstü Şınav)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan albek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

albek

Üye
Merhaba barfiks çekeceğim zaman veya elime ağır bişey aldığımda ilk olarak parmak veya avuç kısmı ağrıdığı için hemen pes ediyorum. Normal şınav 50 tane rahat çekerken ayrıyetten parmak üstü şınav çekmeyi denemek istedim ama parmaklarım ağrıdığı için 1 tane bile çekemedim. Ne yapmam lazım çoğu hareketi yüksek ağırlık girememe sebebim parmak kaslarımı güçlendirmediğim için olabilir mi çünkü ağrı çoğu zaman parmak, avuç içi, bilekte olduğu için hareketi yapamıyorum.

Farmers walk, deadhang, barbell çevirme (saat yönü ve tersi). Birde klima yada izolasyon malzemesi satan yerlerden silindir köpük alıp bar ve dambıla takarak çalışabilirsin. Tutuş gücünü ciddi anlamda arttırıyor

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farmers walk, deadhang, barbell çevirme (saat yönü ve tersi). Birde klima yada izolasyon malzemesi satan yerlerden silindir köpük alıp bar ve dambıla takarak çalışabilirsin. Tutuş gücünü ciddi anlamda arttırıyor

El yayı iş görürmü hergün yapsam. Dediğiniz hareketlerin birkaçını programıma ekleyeceğim.

Şurdakileri haftada 2-3 gün uyguladım bir ara. Kavramada ciddi bir artış oldu. 115 deadlifte parmaklar 2 tekrara dayanamazken 130x4 yapmama katkı sağladı.

El yayı sıkıştırma mekaniğini çalıştırıyor, onu yaparken hızlı sıkıp, olabildiğince yavaş bırakman etkili olabilir.

Back
Yukarı